Bent u op zoek naar PVC vloeren in Utrecht?

Woont u in of in de omgeving van Utrecht of Utrecht Overvecht en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf waar u terecht kunt voor PVC vloeren in Utrecht? Zoek dan niet verder want u bent bij ons van VH-Vloeren aan het juiste adres. Doordat de medewerkers van ons professionele bedrijf beschikken over meer dan 20 jaar ervaring, kunnen ze u perfect van dienst zijn. Ook voor het laten leggen van PVC vloeren in Utrecht Overvecht bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van PCV vloeren in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op! We vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen doen.

PVC Vloeren in Utrecht van VH-Vloeren

Tegenwoordig zijn de PVC vloeren van VH-Vloeren uit de regio Utrecht niet meer weg te denken, omdat het gebruik van PVC vloeren veel voordelen met zich meebrengt. Maar wat is PVC eigenlijk? PVC is een soort vinyl dat veel sterker en zwaarder is. Omdat deze vloeren zo sterk zijn, zijn ze erg duurzaam. Daarnaast zijn deze PVC vloeren in Utrecht te verkrijgen in verschillende kleuren en stijlen, waardoor er voor ieder wel wat wils is! Misschien heeft u een voorkeur voor een PCV vloer in Utrecht van hout, beton of steen. Het is maar net wat uw voorkeur heeft, want alles is mogelijk bij VH-Vloeren uit Utrecht! Naast duurzaam zijn deze PVC vloeren betaalbaar en beschikken ze over een uitstekende akoestische demping. Hierdoor zullen tikkende hakken en krakende planken verleden tijd zijn. 

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in PVC vloeren

Ons werkgebied

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

Sfeervolle looks van een PVC vloer

Wanneer u kiest voor PVC vloeren in Utrecht van VH-Vloeren, geniet u van de natuurlijke en sfeervolle looks van een natuurlijke vloer, maar van de voordelen van een PVC vloer. Naast het feit dat u voordelig uit bent, is een PVC vloer ook nog eens onderhoudsarm.

Over VH-Vloeren voor uw PVC Vloeren in Utrecht

Graag vertellen we u meer over ons bedrijf en over wat we voor u kunnen betekenen. VH-Vloeren bestaat al meer dan 20 jaar en is de specialist op het gebied van vloeren, voornamelijk op het gebied van PCV vloeren. Naast voor PCV vloeren in Utrecht of Utrecht Overvecht, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het egaliseren en het onderhouden van verschillende soorten vloeren, zoals gietvloeren en PVC vloeren in Utrecht. Onze professionele en ervaren medewerkers geven u graag advies over de aanschaf van de perfecte PVC vloer voor in uw huis of bedrijf, maar ook voor het laten leggen van PVC vloeren in Utrecht bent u bij VH-Vloeren aan het juiste adres.

PVC vloeren laten leggen in Utrecht (Overvecht)

Heeft u een mooie PVC vloer aangeschaft bij VH-Vloeren uit de regio Utrecht en wilt u deze laten leggen door professionals? Dat is geen probleem, want u kunt gerust gebruik maken van onze legservice! Onze medewerkers hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het leggen van PVC vloeren in onder andere Utrecht, waardoor u gegarandeerd bent van vakkundig personeel en een hoge kwaliteit en service. We kunnen alles soorten PVC vloeren die wij verkopen voor u leggen, ook wanneer u bijvoorbeeld in Utrecht Overvecht woont! Wilt u sfeerplinten bij de prachtige PVC vloeren in Utrecht van VH-Vloeren? Ook voor sfeerplinten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een complete afwerking van uw vloer, zodat u zelf niks meer hoeft te doen en meteen kunt genieten van uw nieuwe PVC vloer.

Kies voor de expertise van de medewerkers van VH-Vloeren

Bent u overtuigd van de voordelen die de PVC vloeren in Utrecht met zich mee brengen? Kies dan voor de PVC vloeren van VH-Vloeren en kies voor de diensten die dit professionele bedrijf u aanbiedt! Wilt u meer weten over de mogelijkheden zoals over de legservice of wilt u een offerte aanvragen? Schroom dan niet om contact op te nemen, we staan u graag te woord. Contact opnemen is mogelijk door te bellen naar 033-2110282, te mailen naar info@vhvloeren.nl of het contactformulier in te vullen. Misschien geniet u binnenkort wel van de prachtige PCV vloeren in Utrecht van VH-Vloeren. Verder zijn wij onder meer werkzaam in de regio’s AmersfoortApeldoorn & Arnhem.

Veelgestelde vragen

PVC vloeren brengen diverse voordelen met zich mee. Zo zijn ze duurzaam en slijtvast, alsmede hygiënisch. Ook kunnen ze makkelijk onderhouden worden en hebben ze een geluiddempende werking. Verder werkt de vloer ook brandvertragend.

 

PVC vloeren zijn duurzaam, hygiënisch en vochtbestendig. De vloer is bestand tegen zware belasting en kan water prima verdragen. Waar houten vloeren of laminaat krom kunnen trekken door vocht, gebeurt dat niet bij PVC vloeren.

Wij kunnen uw vloer egaliseren, waardoor deze perfect (inclusief vloerverwarming) gelegd kan worden.

Een PVC vloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. De vloer zorgt namelijk voor een goede geleiding bij vloerverwarming. In combinatie met vloerverwarming zijn PVC vloeren lekker warm en sfeervol.

Benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Het is mogelijk dat sommige PVC weekmakers schadelijke stoffen bevatten. Het kan daarbij gaan om formaldehyde, zware metalen of ftalaat. Kies daarom altijd voor een PVC vloer met het DIBt keurmerk. Dit verzekert u dat de vloer 100% veilig is en geen stoffen bevat die uw gezondheid kunnen schaden.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!