5/5

5.0 uit 75 Google reviews

5/5

Legservice

Heeft u een mooie vloer op het oog, of moet uw vloer professioneel en vakkundig gelegd worden? Dan kunt u zeker terecht bij VH-Vloeren. Buiten het feit dat u terecht kunt voor een nieuwe PVC, Visgraat, Betonlook of gietvloer, kunt u ook gebruik van onze legservice door heel NL en België waar en wanneer u maar wilt. Van Hoogenhuizen vloeren is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in vloeren, egaliseren en legservice. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakkundig personeel en hoge kwaliteit service.

Expert op het gebied van leggen van vloeren

Van Hoogenhuizen Vloeren kan bijna elke soort vloer bij u leggen. Voordat dit gebeurd is het wel van belang dat u een goede vlakke basisvloer heeft. Is dit niet het geval? Dan zullen we deze eerst moeten uitvlakken (egaliseren). Heeft u grote hoogte verschillen in uw vloer? Geen enkel probleem, bij te grote hoogteverschillen kunnen wij namelijk gebruik maken van een speciale ondervloer. 

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in vloeren

Ons werkgebied

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

Direct genieten van een nieuwe vloer

Wij zorgen voor een complete afwerking van uw vloer. Zo hoeft u zelf niks meer te doen en kunt u direct genieten wanneer de vloer is gelegd. Ook voor mooie sfeerplinten kunt u bij VH-Vloeren terecht. In onze webwinkel hebben wij een ruim assortiment aan sfeerplinten. Het is mogelijk om uw nieuwe sfeerplint samen met een nieuwe vloer te bestellen. Ons team zorgt voor een vakkundig en verbluffend eindresultaat.

Ruime keuze collectie vloeren

VH-Vloeren levert prachtige vloeren helemaal afgestemd op uw eigen wensen. Onze vloeren zijn bijzonder & authentiek! Bent u benieuwd naar de collectie vloeren die wij aanbieden? Bekijk de volledige collectie op onze website of kom langs in onze showroom.

Veelgestelde vragen

Bij het egaliseren van een vloer wordt deze glad en strak gemaakt. Dit zorgt voor een mooier resultaat als de vloer bekleed of gelegd wordt. Ook verlengt het de levensduur van de vloer of bekleding.

Het egaliseren van een vloer duurt op zichzelf niet heel lang. Echter dient de vloer daarna wel te drogen. Wij adviseren altijd een droogtijd van minimaal 24 uur.

De kosten voor het egaliseren van een vloer hangen onder meer af van de grootte van de vloer. VH-Vloeren komt graag bij u langs om gratis in te meten. Vervolgens kunnen we op basis van onze metingen een vrijblijvende offerte opstellen.

VH-Vloeren kan diverse soorten vloeren egaliseren. Wij egaliseren onder meer betonvloeren, houtvloeren en PBC vloeren. We weten hoe we ieder type vloer mooi glad en strak kunnen maken.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!