Tel: 033-2110282 E-mail: info@vhvloeren.nl

Legservice

Home » Legservice

Onze legservice van VH-Vloeren

Heeft u een mooie vloer op het oog, of moet uw vloer professioneel en vakkundig gelegd worden? Dan kunt u zeker terecht bij VH-Vloeren. Buiten het feit dat u terecht kunt voor een nieuwe PVC, Visgraat, Betonlook of gietvloer, kunt u ook gebruik van onze legservice door heel NL en België waar en wanneer u maar wilt. Van Hoogenhuizen vloeren is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in vloeren, egaliseren en legservice. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakkundig personeel en hoge kwaliteit service.

Alle soorten vloeren

Van Hoogenhuizen Vloeren kan bijna elke soort vloer bij u leggen. Voordat dit gebeurd is het wel van belang dat u een goede vlakke basisvloer heeft. Is dit niet het geval? Dan zullen we deze eerst moeten uitvlakken (egaliseren). Heeft u grote hoogte verschillen in uw vloer? Geen enkel probleem, bij te grote hoogteverschillen kunnen wij namelijk gebruik maken van een speciale ondervloer. VH-Vloeren biedt de totaaloplossing voor uw nieuwe vloer en afwerking. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Direct genieten van uw nieuwe vloer

Wij zorgen voor een complete afwerking van uw vloer. Zo hoeft u zelf niks meer te doen en kunt u direct genieten wanneer de vloer is gelegd. Ook voor mooie sfeerplinten kunt u bij VH-Vloeren terecht. In onze webwinkel hebben wij een ruim assortiment aan sfeerplinten. Het is mogelijk om uw nieuwe sfeerplint samen met een nieuwe vloer te bestellen. Ons team zorgt voor een vakkundig en verbluffend eindresultaat.

LEGSERVICE

Vraag een offerte op
Contact

VH-Vloeren
Uraniumweg 48
3812 RK Amersfoort
T:: 033-2110282 (0642800870)
E:: info@vhvloeren.nl
KVK 32124116


Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.7!

Bekijk onze klantenervaring


Waarom VH-Vloeren

  • Al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van egaliseren en vloeren
  • Onze professionele legservice door ervaren personeel
  • Uitstekende kwaliteit en altijd scherp geprijsd
  • Eenvoudig uw vloer online bestellen in onze shop
  • Ruim assortiment aan PVC en pu gietvloeren
  • Vrijblijvend advies in onze 200m2 showroom of bij u thuis
  • GRATIS inmeten op locatie