5/5

5.0 uit 75 Google reviews

5/5

Soorten gietvloeren

Bij het kiezen van een nieuwe gietvloer komt meer kijken dan je denkt. In welke ruimte of ruimtes komt de gietvloer? En wat moet er allemaal mogelijk zijn op de vloer? Maak dan ook een weloverwogen keuze, je wilt er tenslotte voor langere tijd plezier aan beleven. Bij VH-Vloeren hebben zijn wij dan ook gespecialiseerd is diverse soorten gietvloeren.

Arturo gietvloer

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in gietvloeren

Ons werkgebied

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

Veelgestelde vragen

Bij het egaliseren van een vloer wordt deze glad en strak gemaakt. Dit zorgt voor een mooier resultaat als de vloer bekleed of gelegd wordt. Ook verlengt het de levensduur van de vloer of bekleding.

Het egaliseren van een vloer duurt op zichzelf niet heel lang. Echter dient de vloer daarna wel te drogen. Wij adviseren altijd een droogtijd van minimaal 24 uur.

De kosten voor het egaliseren van een vloer hangen onder meer af van de grootte van de vloer. VH-Vloeren komt graag bij u langs om gratis in te meten. Vervolgens kunnen we op basis van onze metingen een vrijblijvende offerte opstellen.

VH-Vloeren kan diverse soorten vloeren egaliseren. Wij egaliseren onder meer betonvloeren, houtvloeren en PBC vloeren. We weten hoe we ieder type vloer mooi glad en strak kunnen maken.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!