5/5

5.0 uit 75 Google reviews

5/5

Arturo gietvloer

Een polyurethaan vloer van het merk Arturo is een slijtvaste kunststof gietvloer. Deze PU-vloer staat mooi in een modern interieur. Bij VH-Vloeren vindt u een groot assortiment aan Arturo gietvloeren. Wij werken samen met dit merk, omdat Arturo al 40 jaar toonaangevende producten voor gietvloeren verkoopt. Onze deskundige medewerkers leggen de polyurethaan gietvloer graag voor u. Wilt u meer informatie ontvangen over onze PU gietvloeren? Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de prijs van een PU gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Indien gewenst maken wij voor u een vrijblijvende prijsopgave op maat.

Wat is een polyurethaan vloer?

Een polyurethaan vloer is een licht elastische kunststof gietvloer die nagenoeg over iedere ondergrond aangebracht kan worden. PU is een vloeibaar kunststof polymeer dat na uitdroging zowel harde als flexibele eigenschappen heeft. Vroeger werd polyurethaan vaak toegepast in industriële gietvloeren. Tegenwoordig ziet u deze vloeren in openbare gebouwen, kantoren en woonhuizen. De vloer is een belangrijke basis in veel verschillende ruimtes. Maar de functionaliteit van een vloer moet in veel gemakken voorzien en aansluiten bij uw woonomgeving. Heeft uw interieur een strakke vormgeving? Dan geeft een polyurethaan gietvloer uw woonkamer of werkkamer een fijne sfeer.

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in gietvloeren

Ons werkgebied

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

Waarom kiezen voor een Arturo gietvloer?

Ten opzichte van een epoxy vloer kent een polyurethaan gietvloer van het merk Arturo vele voordelen. Zo is PU zachter, flexibeler en voelt het warmer aan dan epoxy. Bovendien heeft u bij een PU vloer minder last van schoengeluiden. Over het algemeen zijn epoxy vloeren beter geschikt voor toepassing in industriële- en openbare omgevingen dan voor het gebruik in woonkamers.

Een PU gietvloer betonlook in kleur naar keuze

De PU gietvloer verkrijgt zijn typische betonlook doordat twee of meer kleuren polyurethaan (wit en grijs) vóór het gieten, kort met elkaar vermengd worden. Daarnaast brengen we nog accenten aan, waardoor er kleur nuances ontstaan voor die echte betonvloerlook. De PU gietvloer betonlook kan in een kleur naar keuze worden aangebracht. Het is van belang dat de kleur van een PU gietvloer betonlook aansluit bij uw interieur.

Hoe wordt een Arturo gietvloer aangebracht?

Een polyurethaan gietvloer vult zich volledig naar de ruimte. Het aanbrengen van gietvloeren van Arturo gebeurt in meerdere lagen. We beginnen met het aanbrengen van een primer. Dit zorgt voor een goede verbinding met de ondergrond. Heeft u nog geen goede ondergrond? Het is verstandig om een vloer eerst te laten egaliseren, voordat u start met het aanbrengen van een Arturo gietvloer. Vervolgens zorgt de gietvloer voor de gewenste kleur en eigenschappen. De toplak, de laatste laag, beschermt de vloer. Gemiddeld neemt het aanbrengen van een PU gietvloer vier tot vijf dagen in beslag. Dat duurt zo lang, omdat na iedere laag een droogtijd komt.

PU gietvloer voor de badkamer: een hygiënische keuze

Veel mensen kiezen voor een PU gietvloer in de badkamer. Daar zijn een aantal redenen voor. Ten eerste is een PU gietvloer waterdicht en waterafstotend, wel zo handig in een badkamer. Bovendien wordt de PU gietvloer in de badkamer naadloos aangebracht en dat betekent geen vuil of kalkresten tussen de naden. Ook het schoonmaken en het onderhoud worden hierdoor makkelijker. Dit alles maakt de PU gietvloer een hygiënische keuze voor de badkamer.

De prijs van een PU gietvloer

De prijs van een PU gietvloer is afhankelijk van verschillende factoren. De totale oppervlakte is uiteraard van belang. Maar ook de moeilijkheidsgraad, ondergrond, gewenst effect en het aantal benodigde lagen zijn essentieel om de totale kosten te bepalen voor een polyurethaan vloer. Dus wilt u de exacte prijs weten voor een PU gietvloer van Arturo? U kunt dan het beste bij ons een prijsopgave aanvragen. Dan zullen wij de prijs van onze PU gietvloer aan u mededelen.

 

Arturo gietvloeren door VH-Vloeren

Bent u op zoek naar een nieuwe PU gietvloer? VHvloeren is de specialist op het gebied van gietvloeren. Wij hebben breed assortiment en zorgen voor een prachtig eindresultaat. Snel genieten van een nieuwe gietvloer in uw woning of kantoor.

Stoere PU gietvloer met betonlook

Een polyurethaan vloer is leverbaar in diverse kleuren. Een PU gietvloer met betonlook is een van de populairste opties. De bijzondere uitstraling van een PU gietvloer betonlook spreekt veel mensen aan: industrieel, stoer en robuust. Daarnaast kent een PU gietvloer betonlook vele voordelen als makkelijk in onderhoud en schoonmaak en de polyurethaan gietvloer voelt warm en comfortabel aan.

Het reinigen en onderhouden van uw polyurethaan vloer

Arturo gietvloeren zijn duurzaam en slijtvast. Goed en regelmatig onderhoud zorgen voor een blijvend mooie en hoogwaardige vloer, waar u heel lang plezier van hebt. De PU gietvloeren die wij leveren zijn naadloos en vloeistofdicht. Waardoor de vloeren makkelijk schoon te houden zijn. Wij helpen u graag met het reinigen en onderhouden van uw polyurethaan vloer.

Is een polyurethaan gietvloer goed te combineren met vloerverwarming?

Een polyurethaan gietvloer is goed te combineren met vloerverwarming. Doordat gietvloeren makkelijk warmte opnemen en afgeven, is het zelfs een bijzonder geschikte vloer voor vloerverwarming. Daarentegen is met een epoxy vloer vloerverwarming niet mogelijk. Dat komt omdat een epoxy vloer gevoeliger is voor scheurvorming.

Het mooie design van een PU gietvloer in de badkamer

Zoals gezegd kunt u een polyurethaan vloer combineren met vloerverwarming. Dus u heeft in de badkamer geen last meer van koude voeten in de winter. Als laatste oogt de PU gietvloer zeer modern in de badkamer. Veel mensen kiezen voor een PU gietvloer in de badkamer om het mooie en luxe design: de vloer is glad en strak. Door de PU gietvloer lijkt uw badkamer groter.

Kom met ons in contact

Heeft u interesse in een Arturo gietvloer, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u voorzien van de nodige informatie en eventueel een vrijblijvende offerte op maat maken. U kunt met ons in contact komen door het contactformulier in te vullen. Of bel ons via 06 42 80 08 70 of stuur een bericht middels een info@vhvloeren.nl.

Veelgestelde vragen

Bij het egaliseren van een vloer wordt deze glad en strak gemaakt. Dit zorgt voor een mooier resultaat als de vloer bekleed of gelegd wordt. Ook verlengt het de levensduur van de vloer of bekleding.

Het egaliseren van een vloer duurt op zichzelf niet heel lang. Echter dient de vloer daarna wel te drogen. Wij adviseren altijd een droogtijd van minimaal 24 uur.

De kosten voor het egaliseren van een vloer hangen onder meer af van de grootte van de vloer. VH-Vloeren komt graag bij u langs om gratis in te meten. Vervolgens kunnen we op basis van onze metingen een vrijblijvende offerte opstellen.

VH-Vloeren kan diverse soorten vloeren egaliseren. Wij egaliseren onder meer betonvloeren, houtvloeren en PBC vloeren. We weten hoe we ieder type vloer mooi glad en strak kunnen maken.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!