Home » Arturo gietvloer

Arturo gietvloer

Een vloer is een belangrijke basis in veel verschillende ruimtes, maar de functionaliteit van een vloer moet in veel gemakken voorzien en aansluiten bij uw leefomgeving. PU giet vloeren voorzien de ruimte waarin wordt gewoond, gewerkt en geleefd van een fijne sfeer. VHvloeren werkt met de producten van Arturo omdat Arturo een merk is dat al 40 jaar toonaangevende producten voor gietvloeren verkoopt.

Zijn de PU gietvloeren goed te combineren met vloerverwarming?

PU gietvloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming. Doordat gietvloeren warmte makkelijk opnemen en afgeven is het zelfs een bijzonder geschikte vloer voor vloerverwarming.

Waarom kiezen voor een Arturo gietvloer?

arturo-gietvloeren-eigenschappen

Hoe wordt een Arturo gietvloer aangebracht?

Een PU gietvloer vult zich volledig naar de ruimte. De gietvloeren van Arturo worden in meerdere lagen aangebracht, allereerst wordt er een primer aangebracht. Dit zorgt voor een goede verbinding met de ondergrond, vervolgens zorgt de gietvloer voor de gewenste kleur en eigenschappen. De toplak, de laatste laag beschermt de vloer.

Het reinigen en onderhouden van uw gietvloer

Arturo gietvloeren zijn duurzaam en slijtvast. Goed en regelmatig onderhoud zorgen voor een blijvend mooie en hoogwaardige vloer, waar je heel lang plezier van hebt. De PU gietvloeren die VHvloeren levert zijn naadloos en vloeistofdicht, waardoor de vloeren makkelijk schoon te houden zijn.

Heeft u interesse in een PU gietvloer, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u voorzien in de nodige informatie en eventuele vrijblijvende offerte op maat maken.

ARTURO GIETVLOER

Offerte aanvragen
contact »
Arturo gietvloeren door VH-Vloeren

Bent u op zoek naar een nieuwe PU gietvloer? VHvloeren is de specialist op het gebied van gietvloeren. Wij hebben breed assortiment en zorgen voor een prachtig eindresultaat. Snel genieten van een nieuwe gietvloer in uw woning of kantoor.


De voordelen van VH-Vloeren
  • Al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van egaliseren en vloeren
  • Professionele legservice door ervaren personeel
  • Uitstekende kwaliteit en altijd scherp geprijsd
  • Eenvoudig uw vloer online bestellen in onze shop
  • Ruim assortiment aan PVC en PU gietvloeren
  • Vrijblijvend advies in onze showroom of bij u thuis
  • GRATIS inmeten op locatie
vhvloeren-PU gietvloer