5/5

5.0 uit 75 Google reviews

5/5

Tegelvloer egaliseren

Wilt u een tegelvloer laten egaliseren? Dan moet u bij VH Vloeren zijn. Wij zijn dé vloerenspecialist en weten alles van het egaliseren van een tegelvloer af. Bij het egaliseren wordt de vloer weer strak en glad gemaakt. Het is verstandig om een vloer te egaliseren voordat u een nieuwe vloer legt.

Besteed het egaliseren van de tegelvloer uit en bespaar uzelf de moeite. Het egaliseren van een vloer is namelijk niet het meest makkelijke klusje. VH Vloeren verzekert u van een strakke en egale vloer. U kunt via onze website direct een offerte aanvragen.

VH Vloeren als egalisatie specialist

Wij zijn ons al 25 jaar aan het specialiseren op het gebied van egalisatie van vloeren. Ook tegelvloeren kunnen wij voor u egaliseren. Daarnaast kunnen we ook andere type vloeren egaliseren, zoals PVC vloeren, betonvloeren en houtenvloeren. Verder kunt u ook bij ons terecht voor kwaliteitsvloeren, leg service en persoonlijk advies. Wij hebben een showroom in Amersfoort, hier bent u van harte welkom om een mooie vloer uit te zoeken.

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in egaliseren

Ons werkgebied

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

Egaliseren van een tegelvloer

Een vloer wordt altijd geëgaliseerd met Egaline. De vloer wordt altijd eerst goed geschuurd en ontdaan van al het stof. Vervolgens wordt er een hechtprimer aangebracht. Dit is belangrijk want dan hecht de Egaline beter. Zodra de vloer geëgaliseerd is, is de ondergrond geschikt om er een nieuwe tegelvloer op te leggen.

Waarom een tegelvloer egaliseren?

Voordat een nieuwe vloer gelegd wordt, is het belangrijk dat de ondergrond geëgaliseerd is. Indien dit niet gebeurd, kan het zo zijn dat de nieuwe vloer oneffenheden gaat vertonen. In het geval van een tegelvloer, kan het zijn dat tegels scheef gaan liggen. Neem daarom direct contact met ons op voor het egaliseren van de vloer voordat u er een nieuwe tegelvloer op legt.

Veelgestelde vragen

Bij het egaliseren van een vloer wordt deze glad en strak gemaakt. Dit zorgt voor een mooier resultaat als de vloer bekleed of gelegd wordt. Ook verlengt het de levensduur van de vloer of bekleding.

Het egaliseren van een vloer duurt op zichzelf niet heel lang. Echter dient de vloer daarna wel te drogen. Wij adviseren altijd een droogtijd van minimaal 24 uur.

De kosten voor het egaliseren van een vloer hangen onder meer af van de grootte van de vloer. VH-Vloeren komt graag bij u langs om gratis in te meten. Vervolgens kunnen we op basis van onze metingen een vrijblijvende offerte opstellen.

VH-Vloeren kan diverse soorten vloeren egaliseren. Wij egaliseren onder meer betonvloeren, houtvloeren en PBC vloeren. We weten hoe we ieder type vloer mooi glad en strak kunnen maken.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!