5/5

5.0 uit 75 Google reviews

5/5

PVC vloeren in Arnhem

Woont u in Arnhem of omgeving en bent u op zoek naar een vloeren specialist? Bij VH-Vloeren vindt u de beste keuze aan PVC vloeren voor zeer aantrekkelijke prijzen. 

Wanneer u kiest voor onze diensten van VH-Vloeren, weet u zeker dat u kiest voor de beste kwaliteit en de beste service. Wilt u meer weten over PVC vloeren? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte op.

VH Vloeren, PVC vloer op maat

Onze PVC vloeren zijn er in verschillende stijlen en kleuren. Door een uitgebreid aanbod, zit er altijd een vloer bij die aansluit bij uw wensen en perfect bij uw interieur past. Bepaal ook hoe u uw vloer wilt leggen, past de visgraat vloer bij u?

Wanneer u kiest voor één van onze PVC Vloeren in Arnhem, kiest u voor een vloer die natuurlijk oogt, weinig onderhoud vraagt en jarenlang mee gaat. 

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in egaliseren

Ons werkgebied

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

VH-Vloeren: uw PVC vloeren specialist in Arnhem

VH-Vloeren is dé vloeren specialist op gebied van PVC vloeren en bestaan al 25 jaar. Naast diverse goedkope PVC vloeren in Arnhem kunt u ook terecht voor gietvloeren, het egaliseren van de vloer, een legservice en persoonlijk advies. We ontzorgen u compleet op het gebied van het leggen van de PVC vloeren in Arnhem. Onze professionele medewerkers bieden:

  • een legservice, u heeft geen omkijken meer naar het leggen van de PVC vloer
  • afwerking MDF plinten, u kunt dezelfde dag nog genieten van uw perfect afgewerkt vloer
  • service voor gietvloeren
  • egaliseren van uw vloer

Goedkope PVC vloeren Arnhem

De meeste bedrijven waar u een PVC vloer in Arnhem kunt kopen, hanteren hogere prijzen dan wij van VH-Vloeren. Bij ons vindt u scherpe prijzen voor uitstekende kwaliteit vloeren! Hoe we dat mogelijk maken? Wij hebben zeer korte lijnen met onze leveranciers, waardoor we deze goede prijzen kunnen hanteren. 

Naast de prijs, geniet u van nog meer voordelen wanneer u kiest voor PVC vloeren in Arnhem. Deze vloeren zijn namelijk erg sterk en duurzaam, waardoor de vloeren jarenlang mee gaan. Ook kunt u de keuze maken uit verschillende stijlen en kleuren, waardoor er voor iedereen een mooie natuurlijke vloer bij zit. Daarnaast vragen de PVC vloeren van VH-Vloeren ook nog eens erg weinig onderhoud en zijn ze ook geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer.

Aanschaf van uw PVC vloer

Bent u geïnteresseerd geraakt in de goedkope PVC vloeren die VH-Vloeren u aanbiedt in Arnhem en wilt u een PVC vloer aanschaffen? Neem dan een kijkje in de webshop en maak een keuze uit vloeren in verschillende stijlen en kleuren. Door ons diverse aanbod, zal er hoogstwaarschijnlijk ook een perfecte vloer voor uw woning bij zitten. Komt u er niet helemaal uit en heeft u nog specifiek vragen over een bepaalde vloer? Onze medewerkers helpen u graag.

PVC vloer woonkamer

Er is veel vraag naar PVC vloeren voor de woonkamer. Het staat mooi en het is makkelijk schoon te houden met een stofzuiger of dweil. Ook zijn PVC vloeren, in tegenstelling tot houten vloeren, vrijwel geluidloos als u eroverheen loopt. De vloeren kunnen goed tegen zware belastingen en gaan heel lang mee. Als laatste kan genoemd worden dat het soort vloer ook goed betaalbaar is. Allemaal fijne voordelen van een PVC vloer voor uw woonkamer.

Naast het leggen van een PVC vloer in uw woonkamer, kunt u ook kiezen voor een PVC vloer in uw badkamer of keuken. Beide ruimtes in huis zijn geschikt voor een dergelijke vloer. Het geeft een moderne en strakke uitstraling. Het is sterk materiaal dat niet snel beschadigd en de vloer werkt ook geluiddempend en isolerend.

Neem contact met ons op

Wilt u een PVC vloer laten leggen, maar heeft u nog specifieke vragen over de beste kleur of de juiste afmetingen? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen wat betreft PVC vloeren Arnhem? Neem gerust contact met ons op, zodat onze medewerkers u kunnen helpen bij de aanschaf van uw vloer. Laat u adviseren!

Bel naar 033-2110282, mail naar e-mail of vul het contactformulier in. Misschien zien of spreken we elkaar snel! Verder zijn wij onder meer werkzaam in de regio’s Amersfoort, UtrechtUtrecht, Apeldoorn en de rest van Nederland.

Veelgestelde vragen

Bij het egaliseren van een vloer wordt deze glad en strak gemaakt. Dit zorgt voor een mooier resultaat als de vloer bekleed of gelegd wordt. Ook verlengt het de levensduur van de vloer of bekleding.

Het egaliseren van een vloer duurt op zichzelf niet heel lang. Echter dient de vloer daarna wel te drogen. Wij adviseren altijd een droogtijd van minimaal 24 uur.

De kosten voor het egaliseren van een vloer hangen onder meer af van de grootte van de vloer. VH-Vloeren komt graag bij u langs om gratis in te meten. Vervolgens kunnen we op basis van onze metingen een vrijblijvende offerte opstellen.

VH-Vloeren kan diverse soorten vloeren egaliseren. Wij egaliseren onder meer betonvloeren, houtvloeren en PBC vloeren. We weten hoe we ieder type vloer mooi glad en strak kunnen maken.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!