5/5

5.0 uit 75 Google reviews

5/5

Uw PVC vloer laten leggen

Gaat u de net aangeschafte PVC vloer laten leggen of doet u het zelf? Als we u één tip mogen geven: laat het leggen uitbesteden aan een professional. Zo weet u zeker dat uw PVC vloer op de juiste manier wordt gelegd en heeft u er nog jarenlang plezier van.

Een PVC vloer kopen doet u bij ons. Bij VH Vloeren vindt u een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren van het merk Vivafloors. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze legservice. Onze ervaren leggers zijn werkzaam door heel Nederland en België en leggen uw PVC vloer op professionele wijze.

VH-vloeren, de specialist in PVC vloeren laten leggen

PVC vloeren leggen? Deze klus lijkt gemakkelijk, maar is het zeker niet. De kans op verkeerd leggen is groot als het snijden van de PVC stroken of tegels fout gaat. Schuine stukken of bobbels in de vloer komen namelijk vaker voor dan u denkt. Daarnaast is het een tijdrovende klus. Om deze redenen is het verstandiger om het leggen van PVC over te laten aan onze vakmensen.

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in egaliseren

Gratis leggen

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

PVC vloer laten leggen en egaliseren

Voorheen werden PVC vloeren veelal gebruikt in grote projecten. Maar ook in de privésector is de PVC vloer tegenwoordig niet meer weg te denken. PVC is veel sterker, zwaarder en vele malen duurzamer dan vinyl of laminaat.

Voordat we een PVC vloer kunnen leggen, moeten we eerst kijken naar de ondergrond. Er zijn verschillende soorten ondergronden zoals beton, hout en plavuizen, waar strenge eisen aan worden gesteld. De ondervloer moet egaal, glad en blijvend droog zijn. Dit kan bereikt worden door middel van egaliseren en/of een jumpax te plaatsen. Met een geëgaliseerde ondervloer heeft u de perfecte basis om te beginnen met het leggen van de PVC vloer.

Welke PVC vloer past bij mij?

Een groot voordeel van de PVC vloer is dat deze in vele stijlen verkrijgbaar is. U kunt hierbij denken aan klassiek steen, leisteen, beton en zelfs hout. Al deze stijlen zijn ook verkrijgbaar in vele kleuren. PVC heeft een uitstekende akoestische demping, waardoor u geen last heeft van contactgeluiden zoals krakende planken of tikkende hakken.

Visgraat is tegenwoordig een zeer geliefd patroon in de woonkamer. Als u de PVC vloer wilt laten leggen in een bijzonder patroon, is het aan te raden om een professional als VH Vloeren in te schakelen. Bij een visgraat motief dienen we goed uit te rekenen waar we beginnen en te zorgen dat de lijn recht blijft.

Ook geschikt voor in uw badkamer of op uw trap

Een PVC vloer is goed bestand tegen vocht. U kunt daarom een PVC vloer ook laten leggen in uw keuken, toilet of badkamer. Een houten vloer of laminaat trekt krom door het vocht, wat niet voorkomt bij een PVC vloer. Ook op uw trap heeft PVC diverse voordelen. PVC is namelijk krasbestendig, duurzaam en heeft ook nog eens een natuurlijke antisliplaag.

Wat kost een PVC vloer?

Omdat elke vloer maatwerk is, kunnen we u enkel een prijsindicatie geven van een PVC vloer laten leggen door een professional. Immers is geen enkel huis hetzelfde en heeft iedere ruimte andere afmetingen. We raden u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ten opzichte van bijvoorbeeld een houten of laminaat vloer, bent u bij het kopen van een PVC vloer veel voordeliger uit. U haalt met een onderhoudsarme PVC vloer de prachtige look van een natuurlijke vloer in huis.

Renovatie van uw PVC vloer

VH Vloeren is ook een gecertificeerd bedrijf voor de renovatie van uw PVC vloer. Heeft u kleine krasjes of vegen die er niet meer uitgaan, dan herstellen wij dat zodat de vloer er weer als nieuw uitziet. We gebruiken hoogwaardige vloerreinigers en bescherming van Dr Schutz in de vorm van polymeren en coatings.

PVC vloer laten leggen door VH Vloeren

Koop uw PVC vloer bij VH Vloeren en kies ervoor om deze te laten leggen door onze ervaren leggers. Wilt u extra informatie opvragen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 06-42800870.

Veelgestelde vragen

Bij VH Vloeren wordt gegarandeerd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. Dit verlengt de levensduur van de vloer en voorkomt problemen op de lange termijn. U krijgt garantie op het geleverde werk.

Dit is van een aantal factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan de keuze tussen click PVC of verlijmd PVC. Daarnaast speelt de grote van de ruimte en de prijs van de vloer zelf ook een rol. Goed om te weten is dat het patroon van het PVC ook een factor is bij het bepalen van de prijs. Zo is het leggen van een klassieke pvc-vloer iets goedkoper dan het leggen van visgraat PVC of walvisgraat PVC.

Het leggen van een pvc-vloer door VH Vloeren gaat als volgt:

  1. U vult de offerteaanvraag in
  2. U kiest een vloer uit
  3. Vervolgens kiest u de ondervloer en plinten uit
  4. Samen plannen wij met u een geschikt moment
  5. Wij komen uw vloer leggen

Ja, het is nodig om een vloer te egaliseren. Het verlengt de levensduur van uw nieuwe vloer. Wanneer dit niet gebeurd kunnen er spanningen in de vloer ontstaan, deze kunnen na verloop van tijd zorgen voor scheuren. Het ziet er esthetisch beter uit, wat zorgt voor een mooier eindresultaat. En het bespaart materialen, denk hierbij aan het opvullen van oneffenheden.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!