Uw PVC vloer laten leggen

Gaat u de net aangeschafte PVC vloer laten leggen of doet u het zelf? Als we u een tip mogen geven: ga niet zelf aan de slag, maar laat het leggen uitbesteden aan een professional. Zo weet u zeker dat uw PVC vloer op de juiste manier wordt gelegd en heeft u er nog jarenlang plezier van.
Bij VH Vloeren vindt u een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren van het merk Vivafloors. Een PVC vloer kopen doet u dus bij ons. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze legservice. Onze ervaren leggers rijden kriskras door heel Nederland en België en leggen uw PVC vloer op professionele wijze.

VH-vloeren, de specialist in PVC vloeren

Deze klus lijkt gemakkelijk, maar is het zeker niet. De kans op verkeerd leggen is groot als het snijden van de PVC stroken of tegels fout gaat. Schuine stukken of bobbels in de vloer komen vaker voor dan u denkt. Daarnaast is het een tijdrovende klus. Om deze redenen is het verstandiger om het leggen van PVC over te laten aan onze vakmensen.

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in egaliseren

Ons werkgebied

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

Een PVC visgraat motief leggen

Als u de PVC vloer wilt laten leggen in een bijzonder patroon, bijvoorbeeld visgraat, is het helemaal aan te raden om een professional als VH-Vloeren in te schakelen. Bij een visgraat motief dienen we goed uit te rekenen waar we beginnen en te zorgen dat de lijn recht blijft.

Wat kost een PVC vloer?

We begrijpen dat u nieuwsgierig bent naar de prijs om een PVC vloer te laten leggen. Helaas kunnen we op onze website geen duidelijkheid verschaffen over de exacte prijs. Dat komt omdat elke vloer maatwerk is. Immers: geen enkel huis is hetzelfde en iedere ruimte heeft weer andere afmetingen. Om toch een idee te krijgen van de kosten die er aanhangen om een PVC vloer te laten leggen door een professional, raden we u aan om een offerte aan te vragen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken.

Welke PVC vloer past bij mij?

Een groot voordeel van de PVC vloer is dat deze in vele stijlen verkrijgbaar is. U kunt hierbij denken aan klassiek steen, leisteen, betonlook en hout. Natuurlijk zijn al deze stijlen verkrijgbaar in vele kleuren. PVC heeft een uitstekende akoestische demping en daarom heeft u geen last van contactgeluiden. Dus geen krakende planken of tikkende hakken op uw vloer.

Is PVC geschikt voor een badkamer of trap?

Een PVC vloer is goed bestand tegen vocht. U kunt daarom een PVC vloer ook laten leggen in uw toilet, keuken of badkamer. Een houten vloer of laminaat trekt krom door het vocht, dit gebeurt niet bij een PVC vloer. PVC op uw trap heeft diverse voordelen. PVC is namelijk krasbestendig, duurzaam en heeft ook nog eens een antislip laag. Dit is op een trap zeker geen overbodige luxe.

PVC vloeren van VH-Vloeren

Sla twee vliegen in één klap bij VH Vloeren: een PVC (laminaat) vloer kopen en deze PVC vloer laten leggen door onze ervaren leggers. Neem een kijkje bij onze collectie PVC vloeren. Heeft u vragen of wilt u informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 06-42800870.

PVC vloer laten leggen en egaliseren

Voordat we een PVC vloer kunnen leggen moeten we eerst kijken naar de ondergrond. Er zijn verschillende soorten ondergronden (beton, hout, plavuizen etc.) en er worden behoorlijk strenge eisen gesteld aan de ondervloer. Deze moet egaal, glad, blijvend droog en niet indruk gevoelig zijn. Dit kan bereikt worden door middel van egaliseren en/of een jumpax (zwevende ondervloer) te plaatsen. Met een geëgaliseerde ondervloer heeft u de perfecte basis en kunt u beginnen met het laten leggen van de PVC vloer.

Sterk & duurzaam

Voorheen werden PVC vloeren veelal gebruikt in grote projecten, maar ook in de privésector is de PVC vloer niet meer weg te denken. PVC is een soort vinyl maar dan veel sterker, zwaarder en vele malen beter dan vinyl. De vloeren zijn erg sterk, waardoor ze erg duurzaam zijn.

PVC of laminaat?

Wat ook een bijkomend voordeel is, en niet geheel onbelangrijk, dat deze vloer uitstekend betaalbaar is. U heeft met een PVC vloer de prachtige looks van een natuurlijke vloer in huis. Maar omdat deze bijna volledig onderhoudsarm is, niet de lasten. Ten opzichte van bijvoorbeeld een houten of laminaat vloer, bent u bij het kopen van een PVC vloer veel voordeliger uit.

Renovatie van uw PVC vloer

VH Vloeren is ook een gecertificeerd bedrijf voor de renovatie van uw PVC vloer. Heeft u kleine krasje of vegen die er niet meer uitgaan of glansvorming, dan kunnen wij dat weer herstellen. Zodat de vloer er weer als nieuw uitziet. We gebruiken hoogwaardige vloerreinigers en bescherming van Dr Schutz in de vorm van polymeren en coatings. Dus ook voor de renovatie van uw vloer moet u bij VH Vloeren zijn.

Veelgestelde vragen

Bij het egaliseren van een vloer wordt deze glad en strak gemaakt. Dit zorgt voor een mooier resultaat als de vloer bekleed of gelegd wordt. Ook verlengt het de levensduur van de vloer of bekleding.

Het egaliseren van een vloer duurt op zichzelf niet heel lang. Echter dient de vloer daarna wel te drogen. Wij adviseren altijd een droogtijd van minimaal 24 uur.

De kosten voor het egaliseren van een vloer hangen onder meer af van de grootte van de vloer. VH-Vloeren komt graag bij u langs om gratis in te meten. Vervolgens kunnen we op basis van onze metingen een vrijblijvende offerte opstellen.

VH-Vloeren kan diverse soorten vloeren egaliseren. Wij egaliseren onder meer betonvloeren, houtvloeren en PBC vloeren. We weten hoe we ieder type vloer mooi glad en strak kunnen maken.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!