Tel: 033-2110282 E-mail: info@vhvloeren.nl
Home » PVC vloer in de keuken

PVC vloer in de keuken

Denkt u na over een PVC vloer in de keuken? Dit is een zeer populaire keuze, omdat dit materiaal vele voordelen met zich mee brengt. Zo is een PVC vloer zeer duurzaam, slijtvast, makkelijk in onderhoud én hygiënisch. Wij van VH Vloeren beschikken over een uitgebreid assortiment aan verschillende PVC vloeren van het merk Vivafloors die zeer geschikt zijn voor gebruik in de keuken.

Wist u dat we uw keukenvloer niet alleen leveren, maar ook graag leggen? Onze ervaren leggers rijden kriskras door Nederland én België om uw nieuwe keukenvloer op vakkundige wijze te leggen. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan of bel naar 06-42800870 voor meer informatie.

Functies van een keukenvloer

Er worden veel eisen gesteld aan een goede keukenvloer. Deze vloer wordt namelijk blootgesteld aan hogere belastingen dan bijvoorbeeld de slaapkamer, zolder of de woonkamer. Zo kan er een warme pan op de grond terecht komen, kunnen waterdruppels op de vloer komen of een glas frisdrank over de vloer gaan. Dit soort ongelukken kunnen nare vlekken veroorzaken die er lastig weer uit gaan.

Precies om voorgaande redenen is het van groot belang om voor een vloer te kiezen die wel tegen een stootje kan en gemakkelijk te reinigen is. Ook moet deze antislip, waterdicht, robuust, hittebestendig en vuilafstotend zijn. Een PVC vloer beschikt over al deze eigenschappen is is daardoor zeer geschikt voor gebruik in de keuken.

Hygiënisch, vochtbestendig en brandvertragend

 • Makkelijk in onderhoud: alleen stofzuigen en dweilen is voldoende
 • Hygiënisch
 • Geluiddempende werking
 • Goede geleiding bij vloerverwarming
 • Vochtbestendig
 • Voelbare houtstructuur
 • Warm en sfeervol
 • Brandvertragend

PVC Vloeren

Bekijk assortiment
Winkel »
PVC vloeren van VH Vloeren

De keuze van een vloer is makkelijk. De vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. VH Vloeren heeft een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren van het merk Vivafloors.


De voordelen van VH-Vloeren
 • Al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van egaliseren en vloeren
 • Professionele legservice door ervaren personeel
 • Uitstekende kwaliteit en altijd scherp geprijsd
 • Eenvoudig uw vloer online bestellen in onze shop
 • Ruim assortiment aan PVC en gietvloeren
 • Vrijblijvend advies in onze showroom of bij u thuis
 • GRATIS inmeten op locatie

Bekijk onze collectie PVC vloeren

Bekijk ons volledige assortiment in onze webwinkel. Hier vindt u diverse PVC en Arturo gietvloeren.

Uitgebreid assortiment

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren die geschikt zijn voor gebruik in de keuken. De vloeren die wij gebruiken zijn van het merk Vivafloors. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor vloeren die lijken op laminaat, maar ook voor een keukenvloer met een visgraatpatroon. Of heeft u voorkeur voor een betonlook PVC vloer? Doordat wij over een uitgebreid assortiment beschikken, is de kans groot dat u bij ons een PVC vloer voor de keuken treft die helemaal is zoals u van te voren in gedachten had.

vhvloeren-pvc-vloeren-vivafloors-4430-1

Inclusief leggen

Heeft u een mooie PVC vloer uitgezocht voor in de keuken? Dan moet deze als vanzelfsprekend ook nog op de juiste manier gelegd worden. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om het leggen zelf te doen, maar ervaring leert dat het best een lastige klus is. Wanneer het snijden van de PVC stroken of tegels verkeerd gaat, is de kans op verkeerd leggen namelijk zeer groot. Om die reden raden aan om de klus over te laten aan een professional, bijvoorbeeld aan een van onze vakmannen. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met diverse ondergronden en het plaatsen van vloeren, ook van PVC. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze legservice.

Reiniging en onderhoud

Omdat de PVC vloer in de keuken ligt, is de kans op vlekken groot. U kunt de vloer in het geval van vlekken heel gemakkelijk reinigen met gebruik van een lichtvochtige doek en niet agressief schoonmaakmiddel zoals een PH-neutraal schoonmaakmiddel. Gebruik geen polish, was, zachte zeep of een ander reinigingsmiddel dat een vettige laag over uw PVC vloer in de keuken legt. Let er op dat u niet teveel water gebruikt en het overtollige water direct op te nemen wanneer er wel te veel water op de keukenvloer ligt. Zo voorkomt u schade.

Meer weten over een PVC vloer in de keuken?

Bekijk de verschillende mogelijkheden van een PVC vloer in de keuken en vraag een offerte aan. Heeft u een vraag over een PVC vloer of heeft u advies nodig over de beste vloeren voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-42800870 of door uw contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.

Waarom een PVC vloer voor in de keuken?

Een PVC vloer is zeer geschikt voor in de keuken. Deze vloeren zijn namelijk duurzaam, slijtvast, en ook heel hygiënisch. Daarnaast zijn ze makkelijk te onderhouden en werken ze geluiddempend. Ook zijn PVC vloeren brandvertragend.

Is een PVC vloer geschikt voor keukens met vloerverwarming?

Wanneer u vloerverwarming in uw keuken heeft, is dit prima te combineren met een PVC vloer. Dit type vloer zorgt namelijk voor een goede geleiding en daarmee voor een warme en sfeervolle vloer.

Benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Is een PVC vloer in de keuken waterbestendig?

PVC vloeren in keukens kunnen wel wat hebben en zijn bestand tegen zware belasting. Ook verdragen deze water goed. Bij houten vloeren of laminaat loopt u het risico dat de vloer krom trekt als gevolg van vocht. Dit risico heeft u met een PVC vloer niet.

Zijn PVC vloeren giftig, schadelijk of op enige manier ongezond?

Het is mogelijk dat sommige PVC weekmakers schadelijke stoffen bevatten. Het kan daarbij gaan om formaldehyde, zware metalen of ftalaat. Kies daarom altijd voor een PVC vloer met het DIBt keurmerk. Dit verzekert u dat de vloer 100% veilig is en geen stoffen bevat die uw gezondheid kunnen schaden.