PVC vloer in de keuken

Denkt u na over een PVC vloer in de keuken? Dit is een zeer populaire keuze, omdat dit materiaal vele voordelen met zich mee brengt. Zo is een PVC vloer zeer duurzaam, slijtvast, makkelijk in onderhoud én hygiënisch. Wij van VH Vloeren beschikken over een uitgebreid assortiment aan verschillende PVC vloeren van het merk Vivafloors die zeer geschikt zijn voor gebruik in de keuken.

Wist u dat we uw keukenvloer niet alleen leveren, maar ook graag leggen? Onze ervaren leggers rijden kriskras door Nederland én België om uw nieuwe keukenvloer op vakkundige wijze te leggen. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan of bel naar 06-42800870 voor meer informatie.

Functies van een keukenvloer

Er worden veel eisen gesteld aan een goede keukenvloer. Deze vloer wordt namelijk blootgesteld aan hogere belastingen dan bijvoorbeeld de slaapkamer, zolder of de woonkamer. Zo kan er een warme pan op de grond terecht komen, kunnen waterdruppels op de vloer komen of een glas frisdrank over de vloer gaan. Dit soort ongelukken kunnen nare vlekken veroorzaken die er lastig weer uit gaan. Precies om voorgaande redenen is het van groot belang om voor een vloer te kiezen die wel tegen een stootje kan en gemakkelijk te reinigen is. Ook moet deze antislip, waterdicht, robuust, hittebestendig en vuilafstotend zijn. Een PVC vloer voor in de keuken beschikt over al deze eigenschappen en is daardoor zeer geschikt voor gebruik in de keuken.

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in PVC vloeren

Gratis leggen

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

Hoe kiest u de juiste PVC vloer voor in de keuken

De juiste PVC vloer voor de keuken kiest u in de eerste instantie naar smaak. Wat zijn bijvoorbeeld de kleuren van uw muren en het interieur in uw huis? Wat voor vloer ligt er in uw woonkamer? Wellicht bent u een gepassioneerde kok – met grote kans dat u weleens iets morst – of trekt u zelden een keukenschort aan? Rennen er kinderen rond die van alles knoeien? Dit zijn allerlei factoren waar u rekening mee kunt houden bij het maken van de keuze over welke PVC vloer perfect in uw keuken past. Een keuken is natuurlijk een groot en belangrijk onderdeel van uw woning waar u veel tijd doorbrengt.

Waterbestendig en makkelijk schoon te houden

PVC vloeren in de keuken zijn een populaire keuze vanwege hun veelzijdigheid, duurzaamheid en gemak van onderhoud. PVC vloeren zijn waterbestendig en makkelijk schoon te houden, waardoor ze ideaal zijn voor drukke keukens. Bovendien zijn PVC vloeren verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en designs, waardoor er altijd een optie is die perfect bij uw keuken past. PVC vloeren kunnen ook gemakkelijk worden geïnstalleerd, wat betekent dat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer. Als u op zoek bent naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloeroptie voor uw keuken, overweeg dan een pvc vloer.

Uitgebreid assortiment PVC vloeren keuken

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren die geschikt zijn voor gebruik in de keuken. De vloeren die wij gebruiken zijn van het merk Vivafloors. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor vloeren die lijken op laminaat, maar ook voor een keukenvloer met een visgraatpatroon. Of heeft u voorkeur voor een betonlook PVC vloer? Doordat wij over een uitgebreid assortiment beschikken, is de kans groot dat u bij ons een PVC vloer voor de keuken treft die helemaal is zoals u van te voren in gedachten had.

PVC tegels in de keuken

PVC tegels zijn een veelzijdig en duurzaam product dat uitstekend geschikt is voor verschillende toepassingen. Of u nu op zoek bent naar vloertegels voor uw keuken, of voor een andere ruimte in uw huis, PVC tegels bieden een scala aan mogelijkheden. PVC tegels zijn gemaakt van een kunststof materiaal dat weerbestendig is, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor in de keuken of badkamer. PVC tegels zijn ook makkelijk te onderhouden en hoeven niet regelmatig gereinigd of geschuurd te worden. Bovendien zijn PVC tegels ook eenvoudig te installeren, waardoor ze een populair alternatief zijn voor natuursteentegels.

Meer weten over een PVC vloer in de keuken?

Bekijk de verschillende mogelijkheden van een PVC vloer in de keuken en vraag een offerte aan. Heeft u een vraag over een PVC vloer of heeft u advies nodig over de beste vloeren voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-42800870 of door uw contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.

Keuken legservice door VH vloeren

Heeft u een mooie PVC vloer uitgezocht voor in de keuken? Dan moet deze als vanzelfsprekend ook nog op de juiste manier gelegd worden. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om het leggen zelf te doen, maar ervaring leert dat het best een lastige klus is. Wanneer het snijden van de PVC stroken of tegels verkeerd gaat, is de kans op verkeerd leggen namelijk zeer groot. Om die reden raden aan om de klus over te laten aan een professional, bijvoorbeeld aan een van onze vakmannen. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met diverse ondergronden en het plaatsen van vloeren, ook van PVC. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een PVC vloer laten leggen.

Reiniging en onderhoud

Omdat de PVC vloer in de keuken ligt, is de kans op vlekken groot. U kunt de vloer in het geval van vlekken heel gemakkelijk reinigen met gebruik van een lichtvochtige doek en niet agressief schoonmaakmiddel zoals een PH-neutraal schoonmaakmiddel. Gebruik geen polish, was, zachte zeep of een ander reinigingsmiddel dat een vettige laag over uw PVC vloer in de keuken legt. Let er op dat u niet teveel water gebruikt en het overtollige water direct op te nemen wanneer er wel te veel water op de keukenvloer ligt. Zo voorkomt u schade.

Veelgestelde vragen

Bij het egaliseren van een vloer wordt deze glad en strak gemaakt. Dit zorgt voor een mooier resultaat als de vloer bekleed of gelegd wordt. Ook verlengt het de levensduur van de vloer of bekleding.

Het egaliseren van een vloer duurt op zichzelf niet heel lang. Echter dient de vloer daarna wel te drogen. Wij adviseren altijd een droogtijd van minimaal 24 uur.

De kosten voor het egaliseren van een vloer hangen onder meer af van de grootte van de vloer. VH-Vloeren komt graag bij u langs om gratis in te meten. Vervolgens kunnen we op basis van onze metingen een vrijblijvende offerte opstellen.

VH-Vloeren kan diverse soorten vloeren egaliseren. Wij egaliseren onder meer betonvloeren, houtvloeren en PBC vloeren. We weten hoe we ieder type vloer mooi glad en strak kunnen maken.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!