Tel: 033-2110282 E-mail: info@vhvloeren.nl
Home » PVC vloeren Apeldoorn

Bent u op zoek naar PVC vloeren in Apeldoorn?

Als u woonachtig bent in Apeldoorn en omstreken en op zoek bent naar een erkend bedrijf waar u PVC vloeren kunt aanschaffen bent u bij ons van VH-Vloeren aan het juiste adres. Bij ons bedrijf kunt u terecht voor een goedkope PVC vloer die net zo mooi is als een natuurlijke vloer van bijvoorbeeld hout of steen, maar onderhoudsarm is! Wanneer u een PVC vloer aanschaft in Apeldoorn, geniet u van een aantal voordelen die een PVC vloer tot een goede keuze maken. Ook voor een PVC vloer in Deventer bent u bij VH-Vloeren aan het juiste adres. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van goedkope PVC vloeren? Twijfel dan niet om contact op te nemen! De medewerkers van dit bedrijf vertellen u graag meer over de voordelen van een PVC vloeren en over wat zij voor u kunnen betekenen op dit gebied.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

Waarom kiezen voor een PVC vloer in Apeldoorn?

Vroeger werd er in het bedrijfsleven veel gebruik gemaakt van PVC vloeren, maar tegenwoordig is de PVC vloer bij mensen thuis ook niet meer weg te denken. U vraagt zich vast af waarom u zou kiezen voor een PVC vloer in Apeldoorn. Wij vertellen graag meer over de voordelen die een PVC vloer met zich mee brengt. PVC is een soort vinyl dat sterker en zwaarder is, wat er voor zorgt dat u beter kunt kiezen voor PVC dan voor vinyl. Een PVC vloer is geschikt voor zware belasting en zal niet snel breken, versplinteren of barsten. Daarnaast beschikken de PVC vloeren die u kunt aanschaffen bij ons van VH-Vloeren over een uitstekende akoestische demping, waardoor u geen last meer heeft van krakende planken of tikkende hakken op uw goedkope PVC vloer in Apeldoorn. Omdat u een keuze kunt maken uit een uitgebreid assortiment, vindt u altijd een vloer die compleet naar uw wens is. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer voor in de badkamer zijn deze goedkope PVC vloeren ook heel geschikt, want deze vloeren kunnen gewoon nat worden.

Het laten leggen van een PVC vloeren in Apeldoorn kent naast de voordelen die hier boven genoemd zijn, nog meer voordelen die de keuze voor een PVC vloer zeer aantrekkelijk maken. Deze voordelen vindt u hier onder:

 • Zeer slijtvast
 • Ruime keuze aan kleuren
 • Bestand tegen water
 • Geluiddempend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Zacht en comfortabel
 • Betaalbaar

Als u een goedkope PVC vloer heeft gekocht voor in uw woning in Apeldoorn en hulp nodig heeft bij het leggen van de vloer helpen wij u graag! Onze professionele medewerkers zijn u graag van dienst met de legservice, waardoor u geen omkijken meer hebt naar het leggen van de PVC vloer in bijvoorbeeld Apeldoorn of Deventer. De medewerkers van VH-Vloeren werken de vloer indien gewenst compleet af met MFD plinten, waardoor de vloer een strak geheel wordt. Naast op de vloer, kunnen wij de PVC ook monteren op uw trap. Hierdoor glijdt u minder snel uit op de trap, komen er minder krassen op de trap en gaat de trapbekleding langer mee dan wanneer u kiest voor een ander soort trapbekleding.

Passend advies voor uw vloer

Heeft u interesse in de aanschaf van een van de PVC vloeren in Apeldoorn van VH-Vloeren? Neem dan een kijkje tussen alle PVC Vloeren van het merk Vivafloors en schaf een goedkope PVD vloer aan die perfect in uw interieur past! Wanneer u het leggen van de PVC vloer niet ziet zitten en de PVC vloer liever wilt laten leggen in Apeldoorn kan dat ook! Wij ontzorgen u graag door u onze complete legservice aan te bieden. Dan heeft u geen omkijken naar het leggen van de vloer en houdt u meer tijd over voor andere zaken. Wanneer u vragen heeft of gebruik wilt maken van onze diensten kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 033-2110282, te mailen naar info@vhvloeren.nl of het contactformulier op de contactformulier
in te vullen. We adviseren u graag op het gebied van goedkope PVC vloeren in Apeldoorn. Woont u in de buurt van Deventer? Ook voor een PVC vloer in Deventer bent u bij VH-Vloeren op de juiste plek. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! Verder zijn wij onder meer werkzaam in de regio’s Amersfoort, Utrecht & Arnhem. En de rest van Nederland.

PVC Vloeren

Bekijk assortiment
Winkel »
PVC vloeren van VH-Vloeren

De keuze van een vloer is makkelijk. De vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. VH-Vloeren heeft een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren van het merk Vivafloors.


De voordelen van VH-Vloeren
 • Al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van egaliseren en vloeren
 • Professionele legservice door ervaren personeel
 • Uitstekende kwaliteit en altijd scherp geprijsd
 • Eenvoudig uw vloer online bestellen in onze shop
 • Ruim assortiment aan PVC en pu gietvloeren
 • Vrijblijvend advies in onze showroom of bij u thuis
 • GRATIS inmeten op locatie