Tel: 033-2110282 E-mail: info@vhvloeren.nl
Home » PVC vloer in de badkamer

Pvc vloer in de badkamer

PVC in de badkamer, is dat mogelijk? Zeker, PVC is juist heel geschikt om in de badkamer te gebruiken. Een pvc vloer in uw badkamer maakt hét verschil. Een vloer is namelijk een belangrijk onderdeel van de badkamer. De vloer moet hygiënisch en makkelijk te reinigen zijn, maar moet natuurlijk ook bij de stijl van de rest van uw badkamer passen. Een PVC vloer is gemaakt van kunststof en omdat dit waterbestendig is, kan deze vloer heel goed gebruikt worden in “natte” ruimtes. Een PVC vloer wordt vast verlijmd op de ondergrond.

Daarom bieden we bij VH vloeren veel verschillende stijlen en kleuren pvc vloeren aan. U kunt hierbij denken aan klassiek steen, leisteen, betonlook of houtlook. Ondanks dat pvc vloeren van kunststof zijn, is het materiaal bijna niet van echt hout of steen te onderscheiden.

Bent u geïnteresseerd in een pvc vloer? Bekijk dan onze vloeren online. Wanneer u vragen heeft of hulp kunt gebruiken helpen onze specialisten u graag. Neem vandaag nog contact met ons op via 033-2110282
of maak een afspraak voor in de showroom. Indien gewenst maken wij een vrijblijvende offerte op maat.

Voordelen van een pvc vloer in de badkamer

Wat zijn de voordelen om PVC in de badkamer te gebruiken? Het grootste voordeel is het eenvoudige reinigen van deze vloer. Bovendien is de vloer zeer slijtvast en de vloer biedt een aangenaam en zacht loopgeluid. De vloer is in zeer veel natuurechte dessins beschikbaar. Wilt u een moderne badkamer, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een betonlook PVC vloer. Mag het iets chiquer, wat dacht u van een PVC vloer met een marmerlook. De vloer is beschikbaar in tegelvorm, maar kan ook in stroken gelegd worden. VH vloeren biedt u een prachtige collectie.

Waterbestendig

Pvc vloeren zijn gemaakt van extreem hard kunststof. Dit zorgt ervoor dat de vloeren waterbestendig zijn. Bij andere vloersoorten, zoals laminaat, trekt water tussen de voegen. Bij pvc is dit niet het geval. Daarom is is het laten plaatsen van een pvc vloer in de badkamer een populaire en verstandige keuze. Het is echter niet aan te raden om in de douche cabine PVC te plaatsen.

Jarenlange kwaliteit

Doordat een pvc vloer gemaakt is van hard kunststof en is voorzien van een beschermende toplaag is de vloer erg goed bestand tegen vlekken en krassen. Daardoor gaan pvc vloeren erg lang mee en geniet u van jarenlange kwaliteit.

Veel varianten

Bij VH Vloeren bieden we veel verschillende kleuren en stijlen pvc tegels aan. Zo heeft u onder andere de keuze uit: leisteen, betonlook en houtlook. Door dit ruime aanbod is er altijd een passende pvc vloer te vinden bij de stijl van uw badkamer.

PVC Vloeren

Bekijk assortiment
Winkel »
PVC vloeren van VH Vloeren

De keuze van een vloer is makkelijk. De vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. VH Vloeren heeft een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren van het merk Vivafloors.


De voordelen van VH-Vloeren
 • Al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van egaliseren en vloeren
 • Professionele legservice door ervaren personeel
 • Uitstekende kwaliteit en altijd scherp geprijsd
 • Eenvoudig uw vloer online bestellen in onze shop
 • Ruim assortiment aan PVC en gietvloeren
 • Vrijblijvend advies in onze showroom of bij u thuis
 • GRATIS inmeten op locatie

Bekijk onze collectie PVC vloeren

Bekijk ons volledige assortiment in onze webwinkel. Hier vindt u diverse PVC en Arturo gietvloeren.

Laat uw pvc vloer leggen door onze vakmannen

Waarom nog twijfelen? Een PVC vloer is de ideale vloer voor de badkamer. Wanneer de keuze heeft gemaakt om voor een pvc vloer te gaan en deze bij VH vloeren aanschaft, kunt u gebruik maken van onze legservice. Met meer dan 25 jaar ervaring bent u gegarandeerd van vakkundig personeel en hoge kwaliteit service. Zo zorgen onze vakmannen dat uw nieuwe vloer er strak bij ligt en geniet u van de jarenlange kwaliteit. Wij geven u graag nog wat argumenten om te kiezen voor een PVC vloer:

 • Vochtbestendig en kleurvast;
 • De textuur van de vloer verandert niet onder invloed van licht;
 • Eventueel is de toplaag (polymeer beschermlaag) snel te vervangen;
 • Door de lage geleiding voelt de vloer altijd warm aan, heerlijk in de badkamer;
 • Brandwerend;
 • Milieuvriendelijk en kan volledig worden gerecycled;
 • De vloer is niet glad, ook erg belangrijk in een badkamer.
vhvloeren-pvc-vloeren-vivafloors-4430-1

Onderhoud van de pvc vloer in uw badkamer

Omdat pvc een erg hard soort kunststof is, is de vloer erg goed bestand tegen vlekken en krassen. Echter ontkomt u er natuurlijk niet aan dat ook een pvc vloer een keer gereinigd moet worden. Dit kunt u doen door stof weg te nemen met een stofzuiger en bij vastzittend vuil de vloer af te nemen met een lauwwarm water en een niet agressief schoonmaakmiddel.

Is vloerverwarming mogelijk bij een pvc vloer in de badkamer

Vloerverwarming bij een pvc vloer in de badkamer is goed mogelijk. Waar andere vloermaterialen zoals laminaat en parket isoleren, is een pvc vloer een ideale warmtegeleider. Dit betekent dat de warmte goed door de pvc tegels komt en hoeft de vloerverwarming minder energie te gebruiken voor hetzelfde resultaat. Zo zorgen een pvc vloer en vloerverwarming samen voor een warme en sfeervolle badkamer.

Gladde ondergrond

Wanneer u een pvc vloer laat leggen in uw badkamer, keuken of woonkamer is het van belang dat deze op een gladde ondergrond wordt geplaatst. Daarom beginnen wij, voordat we de vloer leggen, met het egaliseren van de ondervloer. Dankzij een gladde ondergrond worden de pvc tegels strak gelegd en geniet u langer van uw nieuwe vloer.

Kom langs in onze showroom of neem contact op

Een vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. Wilt u een pvc vloer laten leggen in uw badkamer? Kies dan voor een vloer van VH Vloeren. VH Vloeren heeft een uitgebreid assortiment aan pvc vloeren. Bekijk de verschillende vloeren uit ons assortiment en ontdek welke bij uw stijl past. Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag. Neem contact met ons op via 033-2110282 of INFO@VHVLOEREN.NL of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

De PVC vloeren bij VH Vloeren hebben een garantieduur van 15 jaar en zijn heel gunstig geprijsd. Alle redenen dus om geheel vrijblijvend een offerte op te vragen. Wilt u de vloer door ons laten leggen, ook dat is geen probleem. VH vloeren is al vele jaren specialist op het gebied van het leggen van PVC vloeren.

Waarom een PVC vloer in mijn badkamer?

Een PVC vloer in uw badkamer is de perfecte uitkomst als u een stijlvolle, maar toch eenvoudig schoon te houden vloer wilt. De vloeren zijn erg goed bestand tegen vlekken en krassen en waterbestendig.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via: 033-2110282

Is een PVC vloer in de badkamer wel waterdicht?

Doordat PVC tegels van extreem hard kunststof gemaakt zijn, zijn pvc vloeren waterbestendig. Pvc vloeren zijn namelijk zo behandeld dat ze binnendringend water tot op een bepaalde hoogte aan kunnen. Voor in een douchecabine zijn pvc tegels echter minder geschikt door de hoge contactfrequentie met water.

Heeft u meer vragen over een pvc vloer in de badkamer? Onze specialisten helpen u graag. Neem contact met ons op via: 033-2110282 of INFO@VHVLOEREN.NL.

Kun je een PVC vloer combineren met vloerverwarming?

Vloerverwarming en een pvc vloer gaan goed samen. Een pvc vloer geleidt, in tegenstelling tot andere vloermaterialen, namelijk erg goed de warmte. Dit zorgt ervoor dat de vloerverwarming minder energie hoeft te gebruiken voor hetzelfde resultaat.

Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Kan ik mijn pvc vloer ook door VH vloeren laten leggen?

Wanneer u uw nieuwe pvc vloer bij ons besteld, kunt u gebruik maken van onze legservice. Al 25 jaar leggen onze vakmannen met veel plezier vloeren door heel Nederland en België. Zo zorgen wij voor een complete afwerking en kunt u gelijk genieten van uw nieuwe vloer.

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via: 033-2110282 of INFO@VHVLOEREN.NL.