Reviews van onze klanten

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. Op deze pagina vind je enkele ervaringen van onze klanten. Wilt u meer reviews zien? Klik dan op onderstaande button.

Schrijf zelf een review

Heeft u zelf een prettige ervaring gehad met VH-Vloeren en wilt u een review schrijven? Dat kan! Klik hier om een review te schrijven en deel uw ervaring met anderen.

5/5

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in egaliseren

Ons werkgebied

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

Onze collectie vloeren

Tegel 1830
De 1800-serie zijn vrij egale betonlook tegels in vijf kleuren....
Tegel 1820
De 1800-serie zijn vrij egale betonlook tegels in vijf kleuren....
Tegel 1810
De 1800-serie zijn vrij egale betonlook tegels in vijf kleuren....
Tegel 1750
De 1700-serie is een natuurlijke tegelcollectie met vijf verschillende grijstinten...

Veelgestelde vragen

Bij het egaliseren van een vloer wordt deze glad en strak gemaakt. Dit zorgt voor een mooier resultaat als de vloer bekleed of gelegd wordt. Ook verlengt het de levensduur van de vloer of bekleding.

Het egaliseren van een vloer duurt op zichzelf niet heel lang. Echter dient de vloer daarna wel te drogen. Wij adviseren altijd een droogtijd van minimaal 24 uur.

De kosten voor het egaliseren van een vloer hangen onder meer af van de grootte van de vloer. VH-Vloeren komt graag bij u langs om gratis in te meten. Vervolgens kunnen we op basis van onze metingen een vrijblijvende offerte opstellen.

VH-Vloeren kan diverse soorten vloeren egaliseren. Wij egaliseren onder meer betonvloeren, houtvloeren en PBC vloeren. We weten hoe we ieder type vloer mooi glad en strak kunnen maken.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!