Reiniging & Onderhoud

Iedere vloer waarop geleefd wordt, is onderhevig aan slijtage en er zal vuil op komen. Ook op een onderhoudsvriendelijke vloer als PVC. Dus ook een PVC vloer moet gereinigd worden. Wij willen u graag wat tips geven over het reinigen van uw PVC vloer.

De PVC vloer is voorzien van een speciale PU afwerklaag, ook wel traffic waar genoemd. Deze bestaat uit gemalen tegelglazuur dat voor een nagenoeg krasvaste oppervlakte zorgt en periodieke nieuwe PU lagen overbodig maakt.

Hulp nodig bij onderhoud?

Gebruik nooit polish, was, zachte zeep o.i.d. deze middelen geven een “vettige film” over uw PVC vloer, waardoor deze alleen maar vuil aanneemt en strepen gaan vertonen. Bij gebruik van bijvoorbeeld schuurpoeder of vloeibaar schuurmiddel kan het oppervlakte onherstelbare schade oplopen. In alle bovengenoemde gevallen kan geen beroep op de garantievoorwaarden gedaan worden en wij wijzen dan elke vorm van aansprakelijkheid af.

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in PVC vloeren

Ons werkgebied

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

Veelgestelde vragen

PVC vloeren brengen diverse voordelen met zich mee. Zo zijn ze duurzaam en slijtvast, alsmede hygiënisch. Ook kunnen ze makkelijk onderhouden worden en hebben ze een geluiddempende werking. Verder werkt de vloer ook brandvertragend.

 

PVC vloeren zijn duurzaam, hygiënisch en vochtbestendig. De vloer is bestand tegen zware belasting en kan water prima verdragen. Waar houten vloeren of laminaat krom kunnen trekken door vocht, gebeurt dat niet bij PVC vloeren.

Wij kunnen uw vloer egaliseren, waardoor deze perfect (inclusief vloerverwarming) gelegd kan worden.

Een PVC vloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. De vloer zorgt namelijk voor een goede geleiding bij vloerverwarming. In combinatie met vloerverwarming zijn PVC vloeren lekker warm en sfeervol.

Benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Het is mogelijk dat sommige PVC weekmakers schadelijke stoffen bevatten. Het kan daarbij gaan om formaldehyde, zware metalen of ftalaat. Kies daarom altijd voor een PVC vloer met het DIBt keurmerk. Dit verzekert u dat de vloer 100% veilig is en geen stoffen bevat die uw gezondheid kunnen schaden.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!