Tel: 033-2110282 E-mail: info@vhvloeren.nl
Home » PVC vloeren in Amersfoort

PVC vloeren Amersfoort van VH-Vloeren

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf waar u PVC vloeren kunt kopen in Amersfoort en ook nog eens kunt laten leggen? Zoek dan niet verder, want PVC vloeren koopt u bij VH-Vloeren. VH-Vloeren is dè specialist op het gebied van PVC vloeren. Onze specialisten zijn vakkundig en betrouwbaar en hebben jarenlange ervaring in het leggen van PVC vloeren in en rondom Amersfoort, dus ze kunnen u zo nodig perfect van advies voorzien. Omdat er bij VH-Vloeren veel keus is op het gebied van PCV vloeren, vindt u in de PVC vloeren showroom in Amersfoort van VH-Vloeren altijd de PVC vloer die u zoekt. Heeft u vragen over wat de medewerkers van VH-Vloeren voor u kunnen betekenen in Amersfoort? Neem dan gerust contact met ons op! We staan u graag te woord over wat we allemaal voor u kunnen doen.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

De voordelen van een PVC vloer laten leggen in Amersfoort en omstreken

De PVC vloeren van VH-Vloeren zijn ontworpen om uw interieur in Amersfoort op een natuurlijke manier een warme en sfeervolle uitstraling te geven. Deze vloeren zijn in onze showroom in Amersfoort verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, waardoor er voor iedereen een PVC vloer naar wens in ons assortiment zit. Ook voor u! Of u nou een voorkeur heeft voor PVC vloeren van betonlook, hout, leisteen of klassiek steen. Alles is mogelijk! Daarnaast zijn deze vloeren ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wanneer u kiest voor PVC vloeren in Amersfoort van VH-Vloeren, kiest u voor een vloer die het prachtige uiterlijk heeft van een echt houten, stenen of betonnen vloer maar toch een stuk betaalbaarder is! Onze PVC vloeren in Amersfoort vragen ook nog eens weinig onderhoud, waardoor u wel geniet van de voordelen van een natuurlijke vloer, maar niet van de lasten. Omdat er een beschermende bovenlaag op de vloeren zit, blijft de vloer altijd even mooi als toen uw PVC vloer nog gloednieuw was.

Het laten leggen van PVC vloeren in Amersfoort door VH-Vloeren kent vele voordelen. Al deze voordelen hebben we voor u op een rijtje gezet, zodat u zelf de afweging kunt maken:

 • Zeer slijtvast
 • Ruime keuze aan kleuren
 • Bestand tegen water
 • Geluiddempend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Zacht en comfortabel
 • Betaalbaar

Over VH-Vloeren

We vertellen u graag meer over ons bedrijf. Ons bedrijf is namelijk al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van vloeren. Ook voor het egaliseren en het onderhoud van vloeren waaronder PVC vloeren en gietvloeren bent u bij ons professionele bedrijf uit Amersfoort aan het juiste adres. De medewerkers kunnen u dankzij hun jarenlange ervaring perfect van dienst zijn op het gebied van PCV vloeren in Amersfoort. Ze geven u graag advies over het kopen van PVC vloeren in Amersfoort bij VH-Vloeren. Heeft u een mooie PVC vloer gevonden bij VH-Vloeren uit Amersfoort maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het leggen van deze vloer? Maak dan gerust gebruik van onze legservice. Onze medewerkers van VH-Vloeren leggen de PVC vloeren in Amersfoort er graag voor u in. Dan weet u zeker dat u nog jarenlang kunt genieten van de prachtige PVC vloeren in Amersfoort.

Heeft u al een vloer en wilt u die laten egaliseren? Dat is geen probleem voor ons, we egaliseren de vloer graag voor u! Ook voor het reinigen en renoveren van uw PCV vloer in Amersfoort bent u bij VH-Vloeren aan het juiste adres.

Klanten kiezen voor PVC vloeren in Amersfoort van VH-Vloeren vanwege de volgende redenen:

 • Meer dan 20 jaar ervaring in dit vak
 • De vloeren zijn scherp geprijsd
 • VH-Vloeren biedt een legservice
 • Kan uw vloer egaliseren
 • Staat goed aangeschreven
 • Voorziet u graag van persoonlijk en professioneel advies

Passend advies voor uw vloer

Bent u enthousiast geraakt over wat de voordelen van PVC vloeren zijn en wilt u een PVC vloer aanschaffen bij VH-Vloeren? Of wilt u eerst een offerte aanvragen of een kijkje nemen in de showroom in Amersfoort? Dat kan! De medewerkers hebben jarenlange ervaring in dit vak, waardoor ze u perfect van dienst kunnen zijn. Heeft u vragen over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van PVC vloeren in Amersfoort? Neem dan gerust op met onze vakkundige, goed opgeleide en professionele medewerkers. Onze adviseurs geven u graag passend advies over de voor en nadelen van bepaalde PVC vloeren, zodat u precies weet welke vloer het meest geschikt is voor uw woonsituatie. Ook als u andere vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 033-2110282, het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@vhvloeren.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder. Verder zijn wij onder meer werkzaam in de regio’s Utrecht, Apeldoorn & Arnhem.

PVC Vloeren

Bekijk assortiment
Winkel »
PVC vloeren van VH-Vloeren

De keuze van een vloer is makkelijk. De vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. VH-Vloeren heeft een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren van het merk Vivafloors.


De voordelen van VH-Vloeren
 • Al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van egaliseren en vloeren
 • Professionele legservice door ervaren personeel
 • Uitstekende kwaliteit en altijd scherp geprijsd
 • Eenvoudig uw vloer online bestellen in onze shop
 • Ruim assortiment aan PVC en gietvloeren
 • Vrijblijvend advies in onze showroom of bij u thuis
 • GRATIS inmeten op locatie