Tel: 033-2110282 E-mail: info@vhvloeren.nl

Egaliseren

Home » Egaliseren

Vloer egaliseren door VH-Vloeren

Laat uw vloer egaliseren door VH-Vloeren. Dé specialist in egaliseren in Amersfoort en omgeving. Wat is egaliseren precies? Een vloer egaliseren betekent het glad en strak maken van de vloer. Wilt u een nieuwe houten of betonnen vloer leggen? Dan hoort u de vloer eerst te egaliseren. Zelf uw vloer egaliseren is geen gemakkelijke klus. Besteedt het daarom uit aan VH-Vloeren. Bij ons bent u verzekerd van een strakke en egale vloer. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Elke oneffenheid in de ondervloer zal zichtbaar blijven als er niet goed geëgaliseerd wordt

VH-Vloeren: de expert op het gebied van egaliseren

De laatste 20 jaar is VH-Vloeren zich gaan specialiseren in het uitvakken en verwerken van PVC-vloeren. Naast egaliseren bieden wij ook kwaliteitsvloeren, leg service en persoonlijk advies aan. In onze showroom in Amersfoort bent u van harte welkom om alle vloeren te komen bekijken.

Waarom kiezen voor VH-Vloeren?

 • Scherpe prijzen
 • 25 jaar ervaring
 • Persoonlijk advies
 • Gespecialiseerd in egaliseren

Betonvloer egaliseren

Het egaliseren van een betonvloer wordt gedaan met Egaline. Een soort vloeibaar cement dat met kunststoffen is verrijkt. De ondervloer hoort vooraf zeer goed geschuurd te worden. Daarna wordt alle stof verwijderd. Vervolgens brengen we een speciale hechtprimer aan. Na het egaliseren is de vloer weer geschikt om er nieuwe PVC, laminaat of vloerbedekking over te leggen.

Betonvloer egaliseren: de droogtijd

Een betonvloer moet na egaliseren goed drogen en uitharden. Wij adviseren een droogtijd van één dag.

Een vloer egaliseren wordt gedaan met een soort cement

Vloer egaliseren

Laat uw houten vloer of betonvloer professioneel egaliseren door VH Vloeren. Vrijblijvend een offerte ontvangen?


De voordelen van VH-Vloeren
 • Al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van egaliseren en vloeren
 • Professionele legservice door ervaren personeel
 • Uitstekende kwaliteit en altijd scherp geprijsd
 • Eenvoudig uw vloer online bestellen in onze shop
 • Ruim assortiment aan PVC en gietvloeren
 • Vrijblijvend advies in onze showroom of bij u thuis
 • GRATIS inmeten op locatie

Houten vloer egaliseren

Wilt u een houten vloer in uw woonkamer ? Egaliseren is dan zeker ook mogelijk. Hout werkt altijd. Daarom moet er wel een ander soort Egaline gebruikt worden. Hoe wordt het egaliseren van een houten vloer gerealiseerd? De ondergrond wordt schoongemaakt en ontdaan van alle oneffenheden. Over de vloer worden Jumpax CP platen gelegd. Als laatste stap kiest u het afwerkingsmateriaal van de vloer.

Vloer egaliseren voor PVC

PVC-vloeren stellen hoge eisen aan de ondergrond. Een vloer egaliseren voor PVC is daarom heel belangrijk. De ondergrond moet volledig, vlak, stabiel, vet- en stofvrij, blijvend droog en scheurvrij zijn. Bovendien moet de ondergrond voldoende hardheid hebben. U kunt kiezen voor een PVC-vloer in de keuken of in de badkamer.

VH-Vloeren is dé specialist in vloeren egaliseren

Vraag nu een offerte aan

Heeft u behoefte aan meer informatie over het egaliseren van uw houten, betonnen of PVC vloer? Neem dan contact op met VH-Vloeren. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan uiteraard ook.

Waarom zou ik mijn vloer moeten egaliseren?

Bij het egaliseren van een vloer wordt deze glad en strak gemaakt. Dit zorgt voor een mooier resultaat als de vloer bekleed of gelegd wordt. Ook verlengt het de levensduur van de vloer of bekleding.

Wat kost het egaliseren van een vloer?

De kosten voor het egaliseren van een vloer hangen onder meer af van de grootte van de vloer. VH-Vloeren komt graag bij u langs om gratis in te meten. Vervolgens kunnen we op basis van onze metingen een vrijblijvende offerte opstellen.

Welke soorten vloeren kun je egaliseren?

VH-Vloeren kan diverse soorten vloeren egaliseren. Wij egaliseren onder meer betonvloeren, houtvloeren en PBC vloeren. We weten hoe we ieder type vloer mooi glad en strak kunnen maken.

Hoe lang duurt het egaliseren en drogen van een vloer?

Het egaliseren van een vloer duurt op zichzelf niet heel lang. Echter dient de vloer daarna wel te drogen. Wij adviseren altijd een droogtijd van minimaal 24 uur.