5/5

5.0 uit 75 Google reviews

5/5

Egaliseren

Laat uw vloer egaliseren door VH-Vloeren. Dé specialist in egaliseren in Amersfoort en omgeving. Wat is egaliseren precies? Een vloer egaliseren betekent het glad en strak maken van de vloer. Wilt u een nieuwe houten of betonnen vloer leggen? Dan hoort u de vloer eerst te egaliseren. Zelf uw vloer egaliseren is geen gemakkelijke klus. Besteedt het daarom uit aan VH-Vloeren. Bij ons bent u verzekerd van een strakke en egale vloer. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Expert op het gebied van egaliseren

VH-Vloeren: de expert op het gebied van egaliseren
De laatste 25 jaar is VH-Vloeren zich gaan specialiseren in het uitvakken en verwerken van PVC-vloeren. Naast egaliseren bieden wij ook kwaliteitsvloeren, leg service en persoonlijk advies aan. In onze showroom in Amersfoort bent u van harte welkom om alle vloeren te komen bekijken.

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in egaliseren

Ons werkgebied

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

Betonvloer egaliseren

Betonvloer egaliseren Het egaliseren van een betonvloer wordt gedaan met Egaline. Een soort vloeibaar cement dat met kunststoffen is verrijkt. De ondervloer hoort vooraf zeer goed geschuurd te worden. Daarna wordt alle stof verwijderd. Vervolgens brengen we een speciale hechtprimer aan. Na het egaliseren is de vloer weer geschikt om er nieuwe PVC, laminaat of vloerbedekking over te leggen.

Betonvloer egaliseren: de droogtijd

Een betonvloer moet na egaliseren goed drogen en uitharden. Wij adviseren een droogtijd van één dag. Een vloer egaliseren wordt gedaan met een soort cement. Meer weten over egaliseren van een betonnen vloer? Wij helpen u graag!

Houten vloer egaliseren

Wilt u een houten vloer in uw woonkamer ? Egaliseren is dan zeker ook mogelijk. Hout werkt altijd. Daarom moet er wel een ander soort Egaline gebruikt worden. Hoe wordt het egaliseren van een houten vloer gerealiseerd? De ondergrond wordt schoongemaakt en ontdaan van alle oneffenheden. Over de vloer worden Jumpax CP platen gelegd. Als laatste stap kiest u het afwerkingsmateriaal van de vloer.

Vloer egaliseren voor PVC

PVC-vloeren stellen hoge eisen aan de ondergrond. Een vloer egaliseren voor PVC is daarom heel belangrijk. De ondergrond moet volledig, vlak, stabiel, vet- en stofvrij, blijvend droog en scheurvrij zijn. Bovendien moet de ondergrond voldoende hardheid hebben. U kunt kiezen voor een PVC-vloer in de keuken of in de badkamer.

Veelgestelde vragen

Bij het egaliseren van een vloer wordt deze glad en strak gemaakt. Dit zorgt voor een mooier resultaat als de vloer bekleed of gelegd wordt. Ook verlengt het de levensduur van de vloer of bekleding.

Het egaliseren van een vloer duurt op zichzelf niet heel lang. Echter dient de vloer daarna wel te drogen. Wij adviseren altijd een droogtijd van minimaal 24 uur.

De kosten voor het egaliseren van een vloer hangen onder meer af van de grootte van de vloer. VH-Vloeren komt graag bij u langs om gratis in te meten. Vervolgens kunnen we op basis van onze metingen een vrijblijvende offerte opstellen.

VH-Vloeren kan diverse soorten vloeren egaliseren. Wij egaliseren onder meer betonvloeren, houtvloeren en PBC vloeren. We weten hoe we ieder type vloer mooi glad en strak kunnen maken.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!