Tel: 033-2110282 E-mail: info@vhvloeren.nl
Home » PVC vloer in de woonkamer

PVC vloer in de woonkamer

Tegenwoordig kiezen we steeds vaker voor een PVC vloer in de woonkamer. Dat is niet zo verwonderlijk. Een PVC vloer ziet eruit als een echte houten vloer, maar kent niet de nadelen ervan. Zo maken PVC vloeren vrijwel geen geluid als u erop loopt, zijn ze gemakkelijk te onderhouden en gaan jarenlang mee. Bovendien is een PVC vloer veel betaalbaarder dan een houten vloer.

Een PVC vloer voor de woonkamer koopt u bij VH Vloeren

Heeft u de beslissing gemaakt en gaat u ook voor een PVC vloer in de woonkamer? Bij VH Vloeren vindt u een uitgebreide collectie PVC vloeren van het merk Vivafloors. Als vloerenspecialist verkopen we mooie PVC vloeren en gietvloeren, egaliseren we de ondergrond en bieden we legservice aan. Genoeg redenen om een PVC vloer te kopen bij VH Vloeren!

Neem een kijkje tussen de verschillende PVC vloeren op onze website. Twijfelt u welke PVC vloer geschikt is voor uw woonkamer? Onze specialisten zijn deskundig en betrouwbaar en voorzien u graag van advies. Neem contact met ons op, en indien gewenst maken wij een vrijblijvende offerte op maat afgestemd op uw woonsituatie.

De voordelen van een PVC vloer op een rij

 • Duurzaam en slijtvast
 • Makkelijk in onderhoud: alleen stofzuigen en dweilen is voldoende
 • Hygiënisch
 • Geluiddempende werking
 • Goede geleiding bij vloerverwarming
 • Vochtbestendig
 • Voelbare houtstructuur
 • Warm en sfeervol
 • Brandvertragend

PVC Vloeren

Bekijk assortiment
Winkel »
PVC vloeren van VH Vloeren

De keuze van een vloer is makkelijk. De vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. VH Vloeren heeft een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren van het merk Vivafloors.


De voordelen van VH-Vloeren
 • Al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van egaliseren en vloeren
 • Professionele legservice door ervaren personeel
 • Uitstekende kwaliteit en altijd scherp geprijsd
 • Eenvoudig uw vloer online bestellen in onze shop
 • Ruim assortiment aan PVC en gietvloeren
 • Vrijblijvend advies in onze showroom of bij u thuis
 • GRATIS inmeten op locatie

Bekijk onze collectie PVC vloeren

Bekijk ons volledige assortiment in onze webwinkel. Hier vindt u diverse PVC en Arturo gietvloeren.

vhvloeren-pvc-vloeren-vivafloors-6880-1

In de woonkamer een mooie PVC vloer

Er is bij ons veel keus op het gebied van PVC vloeren. De vloeren van Vivafloors zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Heeft u al een stijl voor ogen als het gaat om de PVC vloer in de woonkamer? Uiteraard is sfeer erg belangrijk in een woonkamer, de vloer is daar een belangrijk onderdeel van.

Gelukkig past een PVC vloer in elk interieur door de verschillende mogelijkheden in stijlen en kleuren. Zo zijn er PVC vloeren in de stijlen: betonlook, hout, leisteen en klassiek steen. Daarnaast is tegenwoordig een eigen legpatroon kiezen ook mogelijk bij een PVC vloer. Van het mooie klassieke visgraat motief tot een moderne stroken vloer.

PVC vloer in de woonkamer met vloerverwarming

We krijgen vaak de vraag: is een PVC vloer geschikt voor vloerverwarming? Het antwoord daarop is ja. Als u een PVC vloer laat aanleggen in de woonkamer kan deze goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Heerlijk als u ’s ochtend op blote voeten de huiskamer binnenwandelt! De PVC vloer zorgt voor een goede geleiding bij vloerverwarming. Het voordeel van PVC is ook dat het uitermate geschikt is voor vloerverwarming als hoofdverwarming.

PVC vloer laten leggen door ervaren specialisten

Wanneer u een PVC vloer voor in de woonkamer bij VH Vloeren aanschaft, kunt u gebruik maken van onze legservice. Onze ervaren leggers komen bij u thuis langs en leggen de vloer op professionele en nette wijze. U bent verzekerd van een juiste en snelle verwerking van uw PVC vloer.

Bent u benieuwd naar de legkosten van een PVC vloer? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan via onze website. We berekenen de exacte kosten voor uw situatie, want elke vloer is maatwerk en daarmee de legkosten ook.

De ondervloer egaliseren

Voordat we kunnen beginnen met het leggen van een PVC vloer in de woonkamer dient de ondergrond eerst geëgaliseerd te worden. Ook dit doen wij graag voor u. Het egaliseren van de ondervloer is belangrijk omdat enkel met een geheel vlakke, harde ondervloer kan de PVC vloer strak gelegd worden. Alleen met deze basis kunnen we het mooiste resultaat behalen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

In de woonkamer een nieuwe vloer aanleggen? Kies voor een PVC vloer van VH Vloeren! U vindt bij ons de mooiste PVC vloeren voor een scherpe prijs. Bekijk de collectie en ontdek welke vloer past in uw interieur en qua sfeer in huis. Neem gerust contact met ons op als u behoefte heeft aan deskundig advies.

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan door op onderstaande button te klikken. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-42800870.

Waarom moet ik voor een PVC vloer kiezen?

PVC vloeren brengen diverse voordelen met zich mee. Zo zijn ze duurzaam en slijtvast, alsmede hygiënisch. Ook kunnen ze makkelijk onderhouden worden en hebben ze een geluiddempende werking. Verder werkt de vloer ook brandvertragend.

Is een PVC vloer geschikt voor vloerverwarming?

Een PVC vloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. De vloer zorgt namelijk voor een goede geleiding bij vloerverwarming. In combinatie met vloerverwarming zijn PVC vloeren lekker warm en sfeervol.

Benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Zijn PVC vloeren waterbestendig?

PVC vloeren zijn duurzaam, hygiënisch en vochtbestendig. De vloer is bestand tegen zware belasting en kan water prima verdragen. Waar houten vloeren of laminaat krom kunnen trekken door vocht, gebeurt dat niet bij PVC vloeren.

Wij kunnen uw vloer egaliseren, waardoor deze perfect (inclusief vloerverwarming) gelegd kan worden.

Zijn PVC vloeren giftig, schadelijk of op enige manier ongezond?

Het is mogelijk dat sommige PVC weekmakers schadelijke stoffen bevatten. Het kan daarbij gaan om formaldehyde, zware metalen of ftalaat. Kies daarom altijd voor een PVC vloer met het DIBt keurmerk. Dit verzekert u dat de vloer 100% veilig is en geen stoffen bevat die uw gezondheid kunnen schaden.