Tel: 033-2110282 E-mail: info@vhvloeren.nl
Home » Traprenovatie

Is uw trap aan vervanging toe? Of past de kleur niet meer bij het huidige interieur? Dan bent u bij VH-Vloeren traprenovatie aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 15 jaar specialist in het renoveren en stofferen van trappen. Wij renoveren dichte, open, houten, stalen en betonnen trappen bij uw thuis of op kantoor.

Traprenovatie – voor alle soorten trappen

Een trap kunt u op diverse manieren renoveren, maar hoe maakt u de perfecte keuze? Wij hebben een breed assortiment aan verschillende materialen om uw trap in de juiste stijl te renoveren. Zo krijgt uw trap een geheel nieuwe uitstraling en sluit deze naadloos aan bij de stijl van het huidige of gewenste interieur. De treden worden allemaal afzonderlijk opgemeten, afgetekend en op maat gemaakt. Uw trap wordt een echte eyecatcher in uw woning! Wilt u uw huidige open trap dicht laten maken? VH-Vloeren kan dit voor u op een professionele manier uitvoeren. Door het dichtmaken van een open trap verhoogt u ook nog eens de veiligheid in uw woning.

Snel genieten van een nieuwe trap

Uren van een sloop- en breekwerk is gelukkig niet meer nodig. VHvloeren maakt daarom gebruik van de zogeheten overzettreden. Deze worden over uw huidige trap gemonteerd en zorgen een compleet nieuwe uitstraling van uw nieuwe trap. Het is ook mogelijk om alleen delen van uw trap te laten renoveren. Denk hierbij aan stootborden van uw huidige trap. U kunt een keuze maken uit de volgende materialen; Hout, Laminaat, PVC en vinyl. Wilt u als extra optie led-verlichting of spotjes in uw trap hebben? Wij hebben een ruime keuze aan trapverlichting waar u uit kunt kiezen.

Traprenovatie met PVC

Traprenovatie met PVC zorgt ervoor dat uw trap er als nieuw uitziet. Met PVC traprenovatie creëert u een naadloos effect en wordt uw trap een geheel met uw woning. Onze PVC traprenovatie onderhoudsarm, milieuvriendelijk, slijtvast en is beschikbaar in een ruime kleuren collectie. Wist u dat PVC materiaal extra veilig is? PVC werkt namelijk brandvertragend en is goed bestendig vocht of waterschade. De keuze van een nieuwe trap was nog nooit zo mooi en eenvoudig!

De voordelen van PVC traprenovatie op een rijtje:
 • Slijt- en krasvast
 • Antislip
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Duurzaam
 • Milieuvriendelijk

Wat kost traprenovatie?

De kosten van traprenovatie liggen een stuk lager dan de kosten van een geheel nieuwe trap. Met traprenovatie bent u dus goedkoper uit maar het eindresultaat is net zo effectief. Gemiddeld bestaat een trap uit 13-14 traptreden. Heeft u meerdere traptreden of een gesloten trap dan zal de prijs van van traprenovatie duurder worden. Wilt u een offerte op maat ontvangen van ons? Kom dan in contact met VHvloeren, wij zullen een aantrekkelijk voorstel doen.

Meer informatie over traprenovatie?

Wilt u meer informatie over traprenovatie of over onze producten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staat u graag te woord. Wilt u dat VH-Vloeren bij u langskomt om u de verschillende mogelijkheden te laten zien? Wij adviseren, en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

TRAPRENOVATIE

Offerte aanvragen
contact »
Traprenovatie door VH-Vloeren

Wilt u uw trap opnieuw laten renoveren of stofferen? VHvloeren is de specialist op het gebied van traprenovatie. Wij renoveren alle soorten trappen en zorgen voor een prachtig eindresultaat. Snel genieten van een nieuwe trap in uw woning of kantoor.


De voordelen van VH-Vloeren
 • Al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van egaliseren en vloeren
 • Professionele legservice door ervaren personeel
 • Uitstekende kwaliteit en altijd scherp geprijsd
 • Eenvoudig uw vloer online bestellen in onze shop
 • Ruim assortiment aan PVC en gietvloeren
 • Vrijblijvend advies in onze showroom of bij u thuis
 • GRATIS inmeten op locatie