Traprenovatie

Een trap kunt u op diverse manieren renoveren, maar hoe maakt u de perfecte keuze? Wij hebben een breed assortiment aan verschillende materialen om uw trap in de juiste stijl te renoveren. Zo krijgt uw trap een geheel nieuwe uitstraling en sluit deze naadloos aan bij de stijl van het huidige of gewenste interieur. De treden worden allemaal afzonderlijk opgemeten, afgetekend en op maat gemaakt. Uw trap wordt een echte eyecatcher in uw woning! Wilt u uw huidige open trap dicht laten maken? VH-Vloeren kan dit voor u op een professionele manier uitvoeren. Door het dichtmaken van een open trap verhoogt u ook nog eens de veiligheid in uw woning.

Expert op het gebied van traprenovatie

Is uw trap aan vervanging toe? Of past de kleur niet meer bij het huidige interieur? Dan bent u bij VH-Vloeren traprenovatie aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 15 jaar specialist in het renoveren en stofferen van trappen. Wij renoveren dichte, open, houten, stalen en betonnen trappen bij uw thuis of op kantoor.

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in egaliseren

Ons werkgebied

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

Snel genieten van een nieuwe trap

Uren van een sloop- en breekwerk is gelukkig niet meer nodig. VHvloeren maakt daarom gebruik van de zogeheten overzettreden. Deze worden over uw huidige trap gemonteerd en zorgen een compleet nieuwe uitstraling van uw nieuwe trap. Het is ook mogelijk om alleen delen van uw trap te laten renoveren. Denk hierbij aan stootborden van uw huidige trap. U kunt een keuze maken uit de volgende materialen; Hout, Laminaat, PVC en vinyl. Wilt u als extra optie led-verlichting of spotjes in uw trap hebben? Wij hebben een ruime keuze aan trapverlichting waar u uit kunt kiezen.

Wat kost traprenovatie

De kosten van traprenovatie liggen een stuk lager dan de kosten van een geheel nieuwe trap. Met traprenovatie bent u dus goedkoper uit maar het eindresultaat is net zo effectief. Gemiddeld bestaat een trap uit 13-14 traptreden. Heeft u meerdere traptreden of een gesloten trap dan zal de prijs van van traprenovatie duurder worden. Wilt u een offerte op maat ontvangen van ons? Kom dan in contact met VHvloeren, wij zullen een aantrekkelijk voorstel doen.

Traprenovatie met PVC

Traprenovatie met PVC zorgt ervoor dat uw trap er als nieuw uitziet. Met PVC traprenovatie creëert u een naadloos effect en wordt uw trap een geheel met uw woning. Onze PVC traprenovatie onderhoudsarm, milieuvriendelijk, slijtvast en is beschikbaar in een ruime kleuren collectie. Wist u dat PVC materiaal extra veilig is? PVC werkt namelijk brandvertragend en is goed bestendig vocht of waterschade. De keuze van een nieuwe trap was nog nooit zo mooi en eenvoudig!

Meer weten over traprenovatie?

Wilt u meer informatie over traprenovatie of over onze producten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staat u graag te woord. Wilt u dat VH-Vloeren bij u langskomt om u de verschillende mogelijkheden te laten zien? Wij adviseren, en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Veelgestelde vragen

Bij het egaliseren van een vloer wordt deze glad en strak gemaakt. Dit zorgt voor een mooier resultaat als de vloer bekleed of gelegd wordt. Ook verlengt het de levensduur van de vloer of bekleding.

Het egaliseren van een vloer duurt op zichzelf niet heel lang. Echter dient de vloer daarna wel te drogen. Wij adviseren altijd een droogtijd van minimaal 24 uur.

De kosten voor het egaliseren van een vloer hangen onder meer af van de grootte van de vloer. VH-Vloeren komt graag bij u langs om gratis in te meten. Vervolgens kunnen we op basis van onze metingen een vrijblijvende offerte opstellen.

VH-Vloeren kan diverse soorten vloeren egaliseren. Wij egaliseren onder meer betonvloeren, houtvloeren en PBC vloeren. We weten hoe we ieder type vloer mooi glad en strak kunnen maken.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!