5/5

5.0 uit 75 Google reviews

5/5

Liquid Design gietvloer

In ons assortiment vloeren hebben wij een geheel nieuwe vloer opgenomen, namelijk de liquid design vloer. Deze innovatieve gietvloer is niet zomaar een vloeivloer. Deze vloer onderscheidt zich duidelijk van de bestaande gietvloeren zoals PU of epoxy. De liquid designvloer is een veerkrachtige vloer, die niet zal scheuren en heeft bovenal een prachtige natuurlijke look en warme uitstraling. Deze vloer is de finishing touch van uw ruimte: het is net of u op een zeer groot sfeervol vloerkleed loopt. Bovendien is deze liquid design vloer in vele kleuren te verkrijgen.

Natuurlijke grondstoffen, duurzaam en milieuvriendelijk

De vloer is samengesteld uit een aantal componenten, te weten: kurk, lijnolie en een polymeerbindmiddel. Deze producten zijn hernieuwbaar en milieuvriendelijk. Bovendien bevat deze vloer geen weekmakers, dus ook niet schadelijk voor de gezondheid van mens en dier! In een tijd waar we goed moeten zorgen voor onze toekomst en het milieu is dit een prachtig bijkomend voordeel.

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in gietvloeren

Ons werkgebied

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

De liquid design vloer is toepasbaar in allerlei ruimtes

De liquid design vloer is geschikt voor allerlei soorten ruimtes, van hotel tot restaurant, maar ook in winkels, woningen, zorginstellingen en kantines. De vloer kan naadloos worden geplaatst, ook al heeft een ruimte nog zoveel grillige vormen en lastige hoeken. De vloer heeft een lichte structuur, dit komt omdat er kurk in het materiaal is verwerkt. Bovendien is de vloer veerkrachtig, maar ook taai waardoor het tegen een stootje kan.

Hoe onstaat een liquid designvloer?

De liquid designvloer ontstaat door twee componenten te mengen en dit mengsel kan vervolgens naadloos en richtingloos worden aangebracht. Bij andere vloeren zoals: vloerbedekking, tegels of een houten vloer is er altijd snijverlies, daar is bij dit product geen sprake van. De vloer is beloopbaar na 12 – 24 uur en kan na droging afgelakt worden voor een matglanzend resultaat. De lak is volledig uitgehard na ongeveer 8 dagen.

De liquid design vloer in combinatie met vloerverwarming

Het voordeel van de liquid designvloer is dat deze met een laagdikte van zo’n 3 tot 4 mm zeer goede warmtegeleidende capaciteiten heeft en dit komt het rendement van uw vloerverwarming alleen maar ten goede. Andere vloeren, zoals parket of tegels hebben vaak een isolerende factor op de vloerverwarming. Dus een liquid design vloer is de ideale “partner” van uw vloerverwarming. Bovendien neemt deze gietvloer snel de omgevingstemperatuur op, dus op blote voeten lopen is geen enkel probleem.

Liquid colors

Veelgestelde vragen

Bij het egaliseren van een vloer wordt deze glad en strak gemaakt. Dit zorgt voor een mooier resultaat als de vloer bekleed of gelegd wordt. Ook verlengt het de levensduur van de vloer of bekleding.

Het egaliseren van een vloer duurt op zichzelf niet heel lang. Echter dient de vloer daarna wel te drogen. Wij adviseren altijd een droogtijd van minimaal 24 uur.

De kosten voor het egaliseren van een vloer hangen onder meer af van de grootte van de vloer. VH-Vloeren komt graag bij u langs om gratis in te meten. Vervolgens kunnen we op basis van onze metingen een vrijblijvende offerte opstellen.

VH-Vloeren kan diverse soorten vloeren egaliseren. Wij egaliseren onder meer betonvloeren, houtvloeren en PBC vloeren. We weten hoe we ieder type vloer mooi glad en strak kunnen maken.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!