Tel: 033-2110282 E-mail: info@vhvloeren.nl
Home » Liquid design

Liquid Design gietvloer

In ons assortiment vloeren hebben wij een geheel nieuwe vloer opgenomen, namelijk de liquid design vloer. Deze innovatieve gietvloer is niet zomaar een vloeivloer. Deze vloer onderscheidt zich duidelijk van de bestaande gietvloeren zoals PU of epoxy. De liquid designvloer is een veerkrachtige vloer, die niet zal scheuren en heeft bovenal een prachtige natuurlijke look en warme uitstraling. Deze vloer is de finishing touch van uw ruimte: het is net of u op een zeer groot sfeervol vloerkleed loopt. Bovendien is deze liquid design vloer in vele kleuren te verkrijgen.

Natuurlijke grondstoffen, duurzaam en milieuvriendelijk

De vloer is samengesteld uit een aantal componenten, te weten: kurk, lijnolie en een polymeerbindmiddel. Deze producten zijn hernieuwbaar en milieuvriendelijk. Bovendien bevat deze vloer geen weekmakers, dus ook niet schadelijk voor de gezondheid van mens en dier! In een tijd waar we goed moeten zorgen voor onze toekomst en het milieu is dit een prachtig bijkomend voordeel.

De voordelen van VH-Vloeren
 • Al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van egaliseren en vloeren
 • Professionele legservice door ervaren personeel
 • Uitstekende kwaliteit en altijd scherp geprijsd
 • Eenvoudig uw vloer online bestellen in onze shop
 • Ruim assortiment aan PVC en gietvloeren
 • Vrijblijvend advies in onze showroom of bij u thuis
 • GRATIS inmeten op locatie

GIETVLOER

Offerte aanvragen
contact »
Gietvloeren door VH-Vloeren

LiquidDesign heeft een prachtige en warme uitstraling en is in diverse kleuren beschikbaar. Deze vloeivloeren voelen comfortabel aan en bestaan uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen zoals lijnolie en kurk.

De liquid design vloer is toepasbaar in allerlei ruimtes

De liquid design vloer is geschikt voor allerlei soorten ruimtes, van hotel tot restaurant, maar ook in winkels, woningen, zorginstellingen en kantines. De vloer kan naadloos worden geplaatst, ook al heeft een ruimte nog zoveel grillige vormen en lastige hoeken.

De vloer heeft een lichte structuur, dit komt omdat er kurk in het materiaal is verwerkt. Bovendien is de vloer veerkrachtig, maar ook taai waardoor het tegen een stootje kan.

De liquid design vloer in combinatie met vloerverwarming

Het voordeel van de liquid designvloer is dat deze met een laagdikte van zo’n 3 tot 4 mm zeer goede warmtegeleidende capaciteiten heeft en dit komt het rendement van uw vloerverwarming alleen maar ten goede. Andere vloeren, zoals parket of tegels hebben vaak een isolerende factor op de vloerverwarming. Dus een liquid design vloer is de ideale “partner” van uw vloerverwarming. Bovendien neemt deze gietvloer snel de omgevingstemperatuur op, dus op blote voeten lopen is geen enkel probleem.

polyurethaan vloer

De voordelen van de liquid design vloer op een rijtje:

 • Warm, sfeervol en blijvend veerkrachtig
 • Natuurlijk en milieuvriendelijke stoffen
 • Naadloos te leggen
 • Grote diversiteit aan kleuren
 • Slijtvast, taai, vuilbestendig en duurzaam
 • UV bestendig

De liquid designvloer ontstaat door twee componenten te mengen en dit mengsel kan vervolgens naadloos en richtingloos worden aangebracht. Bij andere vloeren zoals: vloerbedekking, tegels of een houten vloer is er altijd snijverlies, daar is bij dit product geen sprake van. De vloer is beloopbaar na 12 – 24 uur en kan na droging afgelakt worden voor een matglanzend resultaat. De lak is volledig uitgehard na ongeveer 8 dagen.

Wilt u meer informatie over deze prachtige vloer of wilt u een prijsopgave ontvangen, vult u dan ons contactformulier in.

De kleuren die verkrijgbaar zijn: