Home » Egaliseren » Betonvloer

Egaliseren betonvloer

Het egaliseren van een betonvloer is een behoorlijke klus en eigenlijk ook een klus voor de vakman. Na het egaliseren van een betonvloer is de vloer weer geschikt om er nieuwe PVC, laminaat, vloertegels, parket, vloerbedekking enzovoort over te leggen. Aangezien de betonnen vloer bij het verwijderen van oude vloerbedekking e.d. vaak beschadigt, is het noodzakelijk dat dit egaliseren gedaan wordt om met de nieuw te leggen vloer geen problemen te krijgen.

Hoe wordt een betonvloer geëgaliseerd?

Het uitvlakken van een betonvloer wordt gedaan met Egaline. Dit is een soort vloeibaar cement dat met kunststoffen is verrijkt. De ondervloer moet eerst goed gezogen worden. Daarna wordt alle stof verwijderd en vervolgens wordt er een hechtprimer op de vloer aangebracht. Deze primer zorgt voor een goede hechting van de Egaline aan de ondervloer.

Wanneer kan ik weer over de geëgaliseerde betonvloer lopen?

Een betonvloer egaliseren doe je niet in een paar minuten. Het vraagt tijd en aandacht. Er zijn meerdere manier om het juiste effect te bereiken maar het goed laten drogen van de net geëgaliseerde betonvloer is een van de belangrijkste onderdelen van het gehele proces. Wij adviseren een dag

VH Vloeren de specialist voor het egaliseren van uw betonvloer

Natuurlijk is het mogelijk om uw vloer zelf te egaliseren, maar wij als specialist raden dat toch af. Elke oneffenheid in de ondervloer zal zichtbaar blijven in de vloer die u hierover legt en dat is niet wat u wilt. Schakelt u VH Vloeren in dan bent u verzekerd van een strakke en egale betonvloer. Uiteraard zal van te voren met u een planning worden gemaakt, aangezien de vloer goed moet uitharden en dus een aantal uren niet beloopbaar is.

Heeft u dus een nieuwe vloer gekocht en is uw huidige betonnen vloer niet egaal meer, schakelt u dan VH vloeren in en onze specialisten zullen zorgen voor een perfect egale betonnen vloer in uw woning. Wilt u meer informatie of heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, neemt u dan contact met ons op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 033-2110282.

EGALISEREN

Offerte aanvragen
> contact

PVC-vloeren van VH-Vloeren

Ontdek PVC-vloeren van VH-Vloeren, ontworpen om je interieur op te luisteren met een natuurlijk uitzicht en warme materialen. Dankzij de beschermende bovenlaag blijft je vloer even mooi als de allereerste dag.