Home » Egaliseren » Houtenvloer

Is het egaliseren van een houten vloer mogelijk?

Geen probleem voor VH-Vloeren uit Amersfoort. Het egaliseren van een houten vloer vergt echter wel vakmanschap. Het is een feit dat hout altijd “werkt” en daarom moet er bij het egaliseren van een houten vloer een ander soort Egaline gebruikt worden als bij het egaliseren van bijvoorbeeld een betonnen vloer.

Hoe wordt het egaliseren van een houten vloer gerealiseerd?

  • De ondergrond wordt schoongemaakt en ontdaan van alle oneffenheden. Uitstekende spijkers en of loszittende splinters worden verwijderd. Planken die niet goed meer vastzitten of waar grote spleten in zitten moeten worden vastgezet. Er moet zo weinig mogelijk speling zijn tussen de planken.
  • Over de vloer worden Jumpax CP platen gelegd, deze zijn speciaal voor op houten vloeren en worden direct verlijmd met de nieuwe pvc vloer.
  • Neem de tijd om goed na te denken over het afwerkingsmateriaal van de vloer. Mogelijkheden zijn: vloerbedekking, laminaat, vloerdelen of betegeling. Elk materiaal heeft zo zijn voor- en nadelen.

Het zal u duidelijk zijn dat bovengenoemde klus aardig wat ervaring vereist om dit vakkundig te kunnen uitvoeren. Schakelt u daarom VH-vloeren in voor het egaliseren van uw houten vloer, zodat u daarna kunt genieten van uw nieuwe vloer!

Wilt u een offerte of meer informatie neemt u dan contact met ons op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 033-2110282.

EGALISEREN

Offerte aanvragen
> contact

PVC-vloeren van VH-Vloeren

Ontdek PVC-vloeren van VH-Vloeren, ontworpen om je interieur op te luisteren met een natuurlijk uitzicht en warme materialen. Dankzij de beschermende bovenlaag blijft je vloer even mooi als de allereerste dag.