Een vloerkleed, de sfeermaker van uw interieur

Vloerkleden zijn er in allerlei soorten en maten. Een vloerkleed geeft net even dat extra stukje warmte in je woonkamer. Een vloerkleed kan een eyecatcher zijn van de inrichting, maar een vloerkleed kan juist ook subtiel zijn en juist het meubelstuk wat op het kleed staat extra aandacht geven. In grote ruimtes hebben tapijten een galm dempend effect en maken de ruimte warmer en geven die ambiance.

Nog meer voordelen van een vloerkleed

Naast het feit dat een vloerkleed sfeer geeft in uw woning, heeft het ook nog praktische voordelen. Als je een koude ondergrond hebt, is het lekker warm aan je voeten. Uiteraard is een vloerkleed niet alleen voor in de woonkamer, maar een mooi kleed in je slaapkamer kan deze ruimte ook ineens totaal anders maken. Zachte vloerkleden zijn heerlijke speelplekken voor uw kinderen. Onze vloerkleden zijn stevig en van hoge kwaliteit en kunnen dus wel tegen een stootje.

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in PVC vloeren

Ons werkgebied

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

Collectie vloerkleden

U kunt met een tapijt ook een perfecte eenheid in een bepaalde ruimte creëren. Neem eens een kijkje in ons collectie en kies het kleed dat perfect bij uw interieur past. Wij bieden u een ruim assortiment . Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen, vult u dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 033-2110282.

Het onderhouden van uw vloerkleed

U zit natuurlijk nooit op vlekken te wachten, maar dat is moeilijk te voorkomen. Het is verstandig om de vlek meteen te behandelen. Behandelt u de vlek niet tijdig, dan is er een kans dat u de vlek niet meer verwijderd krijgt. Heeft u bijv. rode wijn geknoeid, probeer dan eens bruisend water over de vlek te schenken. Witte wijn wil ook wel helpen bij het verwijderen van de vlek. Als de rode kleur uit het kleed is verdwenen, kunt u met een natte doek deppen. Bij kaarsvet is er een andere behandeling nodig. Laat het vet goed opdrogen daarna heeft u een paar ijsklontjes nodig. Als het vet koud is geworden, kunt u dit makkelijk verwijderen.

Veelgestelde vragen

PVC vloeren brengen diverse voordelen met zich mee. Zo zijn ze duurzaam en slijtvast, alsmede hygiënisch. Ook kunnen ze makkelijk onderhouden worden en hebben ze een geluiddempende werking. Verder werkt de vloer ook brandvertragend.

 

PVC vloeren zijn duurzaam, hygiënisch en vochtbestendig. De vloer is bestand tegen zware belasting en kan water prima verdragen. Waar houten vloeren of laminaat krom kunnen trekken door vocht, gebeurt dat niet bij PVC vloeren.

Wij kunnen uw vloer egaliseren, waardoor deze perfect (inclusief vloerverwarming) gelegd kan worden.

Een PVC vloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. De vloer zorgt namelijk voor een goede geleiding bij vloerverwarming. In combinatie met vloerverwarming zijn PVC vloeren lekker warm en sfeervol.

Benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Het is mogelijk dat sommige PVC weekmakers schadelijke stoffen bevatten. Het kan daarbij gaan om formaldehyde, zware metalen of ftalaat. Kies daarom altijd voor een PVC vloer met het DIBt keurmerk. Dit verzekert u dat de vloer 100% veilig is en geen stoffen bevat die uw gezondheid kunnen schaden.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!