Tel: 033-2110282 E-mail: info@vhvloeren.nl

Wij zijn VH-Vloeren

Kwaliteit staat bij ons op nr 1
vh vloeren over ons
OVER ONS

VH-Vloeren is al ruim 20 gespecialiseerd op het gebied van vloeren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van egaliseren, verkoop en plaatsing van PVC vloeren, kunnen wij de beste selectie vloeren opleveren op elke gewenste locatie. Denk hierbij aan: in huis, kantoor, kantine of winkel. Bij VH-Vloeren staat kwaliteit op nummer 1. In onze webshop bieden wij dan ook uitsluitend de beste selectie aan vloeren, mdf plinten en vloerkleden aan tegen een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Omdat wij de vloer zelf plaatsen en perfect afwerken heeft u een kwalitatief hoogwaardige vloer waar u jarenlang plezier van heeft.

  • Al ruim 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies op maat
  • Gespecialiseerde vakmensen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Geen voorrijkosten binnen Nederland
  • 24/7 beschkbaar
  • Snelle levering van uw vloer
  • Veilig online betalen

Wij zijn heel blij met onze gietvloeren in de douche en toiletruimte! Van iedereen krijgen we ook enthousiaste reacties. Het is heel mooi geworden en het is heel makkelijk schoon te houden. We zijn er superblij mee! Goed werk geleverd Paul!

user Irene Luczycki

Super blij met onze PVC vloer en plinten! Paul is een hele harde werker. Hij werkt vakundig, snel en zuinig (weinig snijverlies) en houdt zich aan gemaakte afspraken. Wat fijn is dat hij ook met je meedenkt en behulpzaam is. Een echte aanrader!!!! Paul ontzettend bedankt voor alles!!!

user Fam. J. Korenhof

“Paul heeft (alweer een tijdje geleden) PVC vloeren op de bovenetages gelegd. Eerst de vloeren geëgaliseerd en daarna de finale vloer erop. Hij heeft het super mooi gemaakt en het blijft er fantastisch uitzien.”

testimonail Robbert Roelofsen

“Professioneel! De gekozen vloer is snel en vakkundig gelegd. Paul en Hans hartstikke bedankt!”

testimonail Antonia

Onze opdrachtgevers

Waar wij met veel plezier voor werken

Meer weten? Kom in contact met VH-Vloeren

Tel: 06 42 80 08 70