5/5

5.0 uit 75 Google reviews

5/5

Wij zijn VH-Vloeren

VH-Vloeren is al ruim 20 gespecialiseerd op het gebied van vloeren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van egaliseren, verkoop en plaatsing van PVC vloeren, kunnen wij de beste selectie vloeren opleveren op elke gewenste locatie. Denk hierbij aan: in huis, kantoor, kantine of winkel. Bij VH-Vloeren staat kwaliteit op nummer 1. In onze webshop bieden wij dan ook uitsluitend de beste selectie aan vloeren, mdf plinten en vloerkleden aan tegen een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Omdat wij de vloer zelf plaatsen en perfect afwerken heeft u een kwalitatief hoogwaardige vloer waar u jarenlang plezier van heeft.

Al 25 jaar een begrip in vloeren

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in egaliseren

Ons werkgebied

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

Veelgestelde vragen

Bij het egaliseren van een vloer wordt deze glad en strak gemaakt. Dit zorgt voor een mooier resultaat als de vloer bekleed of gelegd wordt. Ook verlengt het de levensduur van de vloer of bekleding.

Het egaliseren van een vloer duurt op zichzelf niet heel lang. Echter dient de vloer daarna wel te drogen. Wij adviseren altijd een droogtijd van minimaal 24 uur.

De kosten voor het egaliseren van een vloer hangen onder meer af van de grootte van de vloer. VH-Vloeren komt graag bij u langs om gratis in te meten. Vervolgens kunnen we op basis van onze metingen een vrijblijvende offerte opstellen.

VH-Vloeren kan diverse soorten vloeren egaliseren. Wij egaliseren onder meer betonvloeren, houtvloeren en PBC vloeren. We weten hoe we ieder type vloer mooi glad en strak kunnen maken.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!