Tel: 033-2110282 E-mail: info@vhvloeren.nl
Home » MDF plinten

MDF plinten, de final touch voor ieder interieur

De wanden en de vloer zijn de basis van het interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in de ruimte. Toch is de randafwerking minstens zo belangrijk. De juiste plint is de final touch voor het interieur. Plinten zorgen voor een afgewerkte overgang van de vloer naar de wand of van de wand naar het plafond. MDF plinten kunnen bovendien tegen spatwater en dweilen . Nog een praktisch voordeel van een plint is dat het de uiteinde van de vloer en wand beschermt. Met een overzetplint kan bovendien de bedrading netjes worden weggewerkt.

Maar de ene plint is de andere niet. Daarom heeft van Hoogenhuizen vloeren ruime keuze: Sfeerplinten. Deze plinten zijn allemaal gemaakt in MDF V313-kwaliteit. Alle sfeer-plinten zijn gemaakt van bruin MDF, wit gegrond en 1 x wit voorgelakt in RAL9010. Hierdoor kan de plint in één keer worden afgelakt in iedere kleur die u maar wenst. De kleur van de plint kan op verschillende manieren worden gecombineerd met de vloer. Natuurlijk kunt u voor dezelfde kleur kiezen als de vloeren, maar juist een contrasterende kleur geeft een uitgesproken effect.

Vele variaties mogelijk in de sfeerplint

De sfeerplint is beschikbaar in 10 varianten, van Modern tot Barok. En dan ook nog in diverse hoogtes. In totaal bestaat de Sfeerplinten collectie uit ruim 50 soorten, we hebben voor iedereen de juiste plint beschikbaar.

Er zijn ook speciale sfeerplinten. Met de Flexibele Sfeerplint kan ieder type muur afgewerkt worden, zelfs de ronde muren! De Renovatie plint wordt over bestaande plinten geplaatst, minder sloopwerk, wel zo snel. Ook hebben veel van onze plinten een uitsparing aan de onderzijde voor een contactgeluid reducerende strip, ideaal in appartementen of op de bovenverdieping.

Wilt u meer weten over onze sfeerplinten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

EGALISEREN

Offerte aanvragen
contact »
Egaliseren door VH-Vloeren

Voordat u een nieuwe vloer gaat leggen in uw woning is het verstandig de ondervloer eerst vlak te maken (egaliseren). Wilt u meer informatie over de egalisatie mogelijkheden? Onze specialisten staan u graag te woord.


 

De voordelen van VH-Vloeren
  • Al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van egaliseren en vloeren
  • Professionele legservice door ervaren personeel
  • Uitstekende kwaliteit en altijd scherp geprijsd
  • Eenvoudig uw vloer online bestellen in onze shop
  • Ruim assortiment aan PVC en gietvloeren
  • Vrijblijvend advies in onze showroom of bij u thuis
  • GRATIS inmeten op locatie