5/5

5.0 uit 75 Google reviews

5/5

MDF plinten, de final touch voor ieder interieur

De wanden en de vloer zijn de basis van het interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in de ruimte. Toch is de randafwerking minstens zo belangrijk. De juiste plint is de final touch voor het interieur. Plinten zorgen voor een afgewerkte overgang van de vloer naar de wand of van de wand naar het plafond. MDF plinten kunnen bovendien tegen spatwater en dweilen . Nog een praktisch voordeel van een plint is dat het de uiteinde van de vloer en wand beschermt. Met een overzetplint kan bovendien de bedrading netjes worden weggewerkt.

Ruime keuze aan sfeerpinten

Maar de ene plint is de andere niet. Daarom heeft van Hoogenhuizen vloeren ruime keuze: Sfeerplinten. Deze plinten zijn allemaal gemaakt in MDF V313-kwaliteit. Alle sfeer-plinten zijn gemaakt van bruin MDF, wit gegrond en 1 x wit voorgelakt in RAL9010. Hierdoor kan de plint in één keer worden afgelakt in iedere kleur die u maar wenst. De kleur van de plint kan op verschillende manieren worden gecombineerd met de vloer. Natuurlijk kunt u voor dezelfde kleur kiezen als de vloeren, maar juist een contrasterende kleur geeft een uitgesproken effect.

Ruim 25 jaar ervaring

Specialist in egaliseren

Ons werkgebied

Scherpe prijzen

Persoonlijk advies

Vele variaties mogelijk in de sfeerplint

De sfeerplint is beschikbaar in 10 varianten, van Modern tot Barok. En dan ook nog in diverse hoogtes. In totaal bestaat de Sfeerplinten collectie uit ruim 50 soorten, we hebben voor iedereen de juiste plint beschikbaar. Er zijn ook speciale sfeerplinten. Met de Flexibele Sfeerplint kan ieder type muur afgewerkt worden, zelfs de ronde muren! De Renovatie plint wordt over bestaande plinten geplaatst, minder sloopwerk, wel zo snel. Ook hebben veel van onze plinten een uitsparing aan de onderzijde voor een contactgeluid reducerende strip, ideaal in appartementen of op de bovenverdieping.

Welke sfeerplint heb ik nodig?

Wilt u meer weten over onze sfeerplinten? Of bent u benieuwd wat VH-Vloeren allemaal voor u kan betekenen? neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomvloer.

Veelgestelde vragen

Bij het egaliseren van een vloer wordt deze glad en strak gemaakt. Dit zorgt voor een mooier resultaat als de vloer bekleed of gelegd wordt. Ook verlengt het de levensduur van de vloer of bekleding.

Het egaliseren van een vloer duurt op zichzelf niet heel lang. Echter dient de vloer daarna wel te drogen. Wij adviseren altijd een droogtijd van minimaal 24 uur.

De kosten voor het egaliseren van een vloer hangen onder meer af van de grootte van de vloer. VH-Vloeren komt graag bij u langs om gratis in te meten. Vervolgens kunnen we op basis van onze metingen een vrijblijvende offerte opstellen.

VH-Vloeren kan diverse soorten vloeren egaliseren. Wij egaliseren onder meer betonvloeren, houtvloeren en PBC vloeren. We weten hoe we ieder type vloer mooi glad en strak kunnen maken.

Meer weten over egaliseren? Wij bellen u!