vhvloeren-legservice

Een PVC-vloer, toppunt van duurzaamheid, gemak en sfeer.

De tijd dat een PVC-vloer alleen gelegd werd in projectbouw is voorbij. De PVC-vloer van tegenwoordig is een ideale vloer voor in uw woning. De PVC-vloer is bovendien verkrijgbaar in diverse designs zoals onder andere hout (de structuur van het hout zit zelfs verwerkt in de vloer!) marmer en steen. Daarnaast kunt u eindeloos variëren in de kleuren van een PVC-vloer.

 

De voordelen van een PVC-vloer voor u op een rijtje.

Om u te overtuigen van de schoonheid en het gemak van de PVC-vloer hebben wij de voordelen van deze vloer voor u op een rijtje gezet.

  • Heeft u vloerverwarming? Geen probleem de PVC-vloer kan moeiteloos gelegd worden over deze vloer. Een PVC-vloer past zich uitstekend aan aan de temperatuur in de woning, dus u heeft, ook zonder vloerverwarming, nooit meer last van koude voeten.

 

  • Door de vele mogelijkheden in designs is een PVC-vloer niet te onderscheiden van bijvoorbeeld een houten vloer. Er is echter één verschil, namelijk het geluid. De PVC-vloer heeft een geluiddempende werking, waardoor klikkende hakken of stampende voeten verleden tijd zijn.

 

  • De PVC-vloer is een zeer duurzame vloer. De toplaag is slijt- en krasvast, ideaal voor een huisgezin met kinderen en/of huisdieren. Een vloer om lang van te kunnen genieten en bovendien makkelijk in onderhoud. De vloer heeft naast de gebruikelijke verzorging zoals stofzuigen en af en toe een dweil, slechts één keer in het jaar een behandeling nodig met een cleanser. Dit maakt deze vloer tot een uitermate hygiënische vloer.

 

  • Is er toch een strook beschadigd, dan is dit nog geen probleem. Bij een plak PVC-vloer kan deze strook eenvoudig vervangen worden door een nieuwe strook.

 

  • De PVC-vloer kan zelfs gelegd worden in vochtige ruimtes zoals uw badkamer of toilet. De voorkeur gaat dan wel uit naar klik PVC, omdat de lijm bij gelijmd PVC zou kunnen gaan werken. Nog een voordeel van de  PVC-vloer is dat deze vloer niet glad wordt, dus geen kans om uit te glijden in uw badkamer of doucheruimte.

 

 • Nog een milieutechnisch aspect van de PVC-vloer: de vloer wordt geproduceerd op milieuvriendelijke wijze en is  volledig recyclebaar.