Tel: 033-2110282 E-mail: info@vhvloeren.nl
Home » Schoonloopmatten

Een schoonloopmat, het behoud van uw vloer!

U heeft net uw vloer gezogen en gedweild en dan komen uw kinderen binnen van het buiten spelen en al uw werk is voor niets geweest. Of u komt terug van een heerlijke boswandeling met uw hond, u trekt nog netjes uw schoenen uit, maar Fikkie banjert gewoon door en helaas uw werk is ook nu voor niets geweest. Herkenbaar? Hoog tijd voor een goede schoonloopmat.

Wat is het verschil tussen een droogloopmat en een schoonloopmat?

Eigenlijk zegt de naam het al een beetje. Op een droogloopmat loop je je schoenen droog, waardoor je in ieder geval geen natte vloer krijgt. De droogloopmat is meestal van katoen gemaakt en kan vaak ook gewassen worden. Onze voorkeur gaat echter uit naar een
schoonloopmat.

Een schoonloopmat heeft een schrapende werking en is meestal gemaakt van nylon (of een andere kunstvezel). De fijne structuur zorgt ervoor dat vuil prima verborgen wordt. Een goede schoonloopmat herken je doordat de kunststofvezel sterk gedraaid is (getwist). Hierdoor blijft de pool rechtop staan en kan zand en vuil tussen de vezels naar onderen zakken. De voordelen van een schoonloopmat even op een rijtje:

  • Schraapt de zool schoon
  • Het is een mat van nylon
  • Fijne structuur van de mat verbergt vuil
  • Sterk gedraaide vezels (getwist), waardoor het vuil naar onderen zakt
  • Makkelijk te reinigen
  • Antistatisch
  • Brandveilig

Diverse soorten schoonloopmatten in verschillende kleuren.

VH Vloeren biedt u verschillende soorten schoonloopmatten aan. Wij hebben matten met zachte of stuggere polen. De stuggere polen zorgen voor een beter schrapende werking. De zachte polen zorgen juist voor een betere vochtopname. Bovendien kunt u bij VH schoonloopmatten kiezen uit diverse kleuren, zodat deze bijvoorbeeld goed aansluit bij uw PVC-vloer . Het behoud van uw vloer is namelijk een goede schoonloopmat. Natuurlijk hebben wij de standaardmaten, maar ook voor een afwijkende maat van uw mat bent u bij VH Vloeren aan het goede adres.

Wilt u meer informatie over onze schoonloopmatten of wilt u een offerte aanvragen, vult u dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 06 42 800 870.

EGALISEREN

Offerte aanvragen
> contact

PVC-vloeren van VH-Vloeren

Ontdek PVC-vloeren van VH-Vloeren, ontworpen om je interieur op te luisteren met een natuurlijk uitzicht en warme materialen. Dankzij de beschermende bovenlaag blijft je vloer even mooi als de allereerste dag.