Tel: 033-2110282 E-mail: info@vhvloeren.nl
Home » PVC vloeren met vloerverwarming

PVC vloer met vloerverwarming

Wilt u een PVC vloer met vloerverwarming combineren? Dat kan met de vloeren van VH Vloeren. De warmte van een vloerverwarming komt makkelijk door de PVC vloer heen, daar dit een relatief dunne vloer is. Het is verstandig om de vloer professioneel te laten leggen, zodat u zeker weet dat de vloer netjes gelegd wordt.

De voordelen van een PVC vloer

 • Duurzaam en slijtvast
 • Makkelijk in onderhoud
 • Hygiënisch
 • Geluiddempende werking
 • Goede geleiding bij vloerverwarming
 • Vochtbestendig
 • Voelbare houtstructuur
 • Warm en sfeervol
 • Brandvertragend

PVC Vloeren

Bekijk assortiment
Winkel »
PVC vloeren van VH-Vloeren

De keuze van een vloer is makkelijk. De vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. VH-Vloeren heeft een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren van het merk Vivafloors.


De voordelen van VH-Vloeren
 • Al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van egaliseren en vloeren
 • Professionele legservice door ervaren personeel
 • Uitstekende kwaliteit en altijd scherp geprijsd
 • Eenvoudig uw vloer online bestellen in onze shop
 • Ruim assortiment aan PVC en gietvloeren
 • Vrijblijvend advies in onze showroom of bij u thuis
 • GRATIS inmeten op locatie

Bekijk ons assortiment

Bekijk ons volledige assortiment in onze webwinkel. Hier vindt u diverse PVC en Arturo gietvloeren.

PVC vloer laten leggen kosten

Uiteraard bent u benieuwd naar de PVC vloer kosten. Dit kunnen wij van te voren niet duidelijk zeggen, daar elke vloer maatwerk is. Dit komt doordat elke woning weer andere afmetingen heeft. Via onze website kunt u direct een offerte aanvragen, zodat wij een goede en duidelijke prijsopgave kunnen maken. U krijgt dan een goed beeld van de kosten.

vhvloeren-pvc-vloeren-vivafloors-8150-1

PVC vloer in combinatie met vloerverwarming

Een van de grootste voordelen van PVC vloeren, is dat ze zeer goed warmte geleiden. Hierdoor kost het minder energie om de ruimte te verwarmen door middel van vloerverwarming. De warmteweerstand is namelijk lager dan bij andere soorten vloeren. Doordat een systeem voor vloerverwarming best duur in aanschaf kan zijn, zorgt de PVC vloer er voor dat u deze sneller terugverdient in de vorm van een lagere energierekening.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u genieten van de voordelen van een PVC vloer in combinatie met vloerverwarming? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij een passende offerte voor u uit kunnen brengen. Ook indien u nog vragen hebt, kunt u gerust contact met ons opnemen. Een offerte gaat zeer eenvoudig via de button hier onder. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Hiervoor maakt u een afspraak.

Waarom moet ik voor een PVC vloer kiezen?

PVC vloeren brengen diverse voordelen met zich mee. Zo zijn ze duurzaam en slijtvast, alsmede hygiënisch. Ook kunnen ze makkelijk onderhouden worden en hebben ze een geluiddempende werking. Verder werkt de vloer ook brandvertragend.

Is een PVC vloer geschikt voor vloerverwarming?

Een PVC vloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. De vloer zorgt namelijk voor een goede geleiding bij vloerverwarming. In combinatie met vloerverwarming zijn PVC vloeren lekker warm en sfeervol.

Benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Zijn PVC vloeren waterbestendig?

PVC vloeren zijn duurzaam, hygiënisch en vochtbestendig. De vloer is bestand tegen zware belasting en kan water prima verdragen. Waar houten vloeren of laminaat krom kunnen trekken door vocht, gebeurt dat niet bij PVC vloeren.

Wij kunnen uw vloer egaliseren, waardoor deze perfect (inclusief vloerverwarming) gelegd kan worden.

Zijn PVC vloeren giftig, schadelijk of op enige manier ongezond?

Het is mogelijk dat sommige PVC weekmakers schadelijke stoffen bevatten. Het kan daarbij gaan om formaldehyde, zware metalen of ftalaat. Kies daarom altijd voor een PVC vloer met het DIBt keurmerk. Dit verzekert u dat de vloer 100% veilig is en geen stoffen bevat die uw gezondheid kunnen schaden.