pvc in de badkamer is dat mogelijk

PVC in de badkamer, is dat mogelijk?

PVC is juist heel geschikt om in de badkamer te gebruiken. Een PVC vloer is gemaakt van kunststof en omdat dit waterbestendig is, kan deze vloer heel goed gebruikt worden in “natte” ruimtes. Een PVC vloer wordt vast verlijmd op de ondergrond.

Wat zijn de voordelen om PVC in de badkamer te gebruiken? Het grootste voordeel is het eenvoudige reinigen van deze vloer. Bovendien is de vloer zeer slijtvast en de vloer biedt een aangenaam en zacht loopgeluid. De vloer is in zeer veel natuurechte dessins beschikbaar. Wilt u een moderne badkamer, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een betonlook PVC vloer. Mag het iets chiquer, wat dacht u van een PVC vloer met een marmerlook. De vloer is beschikbaar in tegelvorm, maar kan ook in stroken gelegd worden. VH vloeren biedt u een prachtige collectie.

Het is echter niet aan te raden om in de douche cabine PVC te plaatsen.

Waarom nog twijfelen? Een PVC vloer is de ideale vloer voor de badkamer.

Twijfelt u of u gewoon tegels of misschien wel een houten vloer zult nemen in uw badkamer? Wij geven u graag nog wat argumenten om toch te kiezen voor een PVC vloer:

❖ vochtbestendig en kleurvast
❖ de textuur van de vloer verandert niet onder invloed van licht
❖ eventueel is de toplaag (polymeer beschermlaag) snel te vervangen
❖ door de lage geleiding voelt de vloer altijd warm aan, heerlijk in de badkamer!
❖ brandwerend
❖ een pvc vloer is milieuvriendelijk en kan volledig worden gerecycled
❖ de vloer is niet glad, ook erg belangrijk in een badkamer

De PVC vloeren bij VH Vloeren hebben een garantieduur van 15 jaar en zijn heel gunstig geprijsd. Alle redenen dus om geheel vrijblijvend een offerte op te vragen. Wilt u de vloer door ons laten leggen, ook dat is geen probleem. VH vloeren is al vele jaren specialist op het gebied van het leggen van PVC vloeren.