polyurethaan vloer

Liquid design gietvloer kleuren

Een liquid design gietvloer kan gegoten worden in verschillende kleuren. Deze kleuren variëren enorm waarbij je kunt kiezen uit natuurtinten maar ook uit opvallende kleuren. Een LiquidDesign vloer geeft een warme en mooie uitstraling en voelt zeer comfortabel aan. Deze vloer is gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen zoals lijnolie en kurk, hierdoor kies je dus meteen voor een milieuvriendelijke vloer.


Kleuren van de Liquid design vloeren

liquiddesign-gietvloer-kleuren-vhvloeren

Enkele kleuren Liquid Design uitgelicht:

Liquid Design kleur: Ashes

Deze innovatieve Eurocol vloeivloer biedt een totaal andere beleving, door zijn blijvend veerkrachtige eigenschappen, natuurlijke look & feel en esthetische uitstraling. Het resultaat van een uitgebalanceerde mix van de natuurlijke componenten kurk, lijnolie en een biopolymeerbindmiddel.

Liquid Design kleur: Blossom

Met zijn warme, comfortabele uitstraling is LiquidDesign niet bedoeld voor ‘kille industriële’ uitstraling. Deze licht roze kleur wordt steeds meer gekozen en staat prachtig in een kantoor of winkel.

Liquid Design kleur: Concrete

Deze veerkrachtige Concrete vloeivloer laat zich snel en moeiteloos aanbrengen en afwerken tot één fraai egaal oppervlak. Na droging wordt de vloerafwerking afgelakt met LiquidDesign 355 Finish 2-componentenlak, tot een natuurlijk matte uitstraling.

vhvloeren-gietvloer-liquiddesign-inspiratie

Voorkeur van het verwerken van een Liquid Design vloer

  • Verwerken op een vlakke, bij voorkeur geëgaliseerde vloer
  • Twee componenten mengen uit 15-kg jerrycans
  • Emissiearm dus arbovriendelijk
  • Aanbrengen met spaan van plint tot plint, dus geen extra afwerking
  • Uitrollen met prikkerrol
  • Na droging aflakken voor matglanzend resultaat
  • Beloopbaar na 12 – 24 uur
  • Volledige hardheid lak na 8 dagen

Wilt u graag een Liquid Design vloer aanschaffen? VHvloeren is de specialist op dit gebied en kan u voorzien van alle informatie en het aanbrengen van de LiquidDesign vloer op de gewenste locatie. Voor meer informatie over gietvloeren of de mogelijkheden hierin, neem geheel vrijblijvend contact met ons op.